ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ PLAGUEΑπό πότε υπάρχουν οι Plague και τι σας έκανε να δημιουργήσετε την μπάντα;
 
Η μπάντα ξεκίνησε να υπάρχει από τα μέσα του 2011, είναι κάτι πού ήρθε τελείως αυθόρμητα, με βάση τις ανάγκες μας για μουσική έκφραση και δημιουργία.

Από που έχει επηρεαστεί κυρίως η μουσική σας;
 
Από οποιοδήποτε είδος μουσικής έχει την ατμόσφαιρα που μας εκφράζει.

Το 2014 κυκλοφορήσατε το μοναδικό σας Single με τίτλο Abyssdiver, σε τι κατάσταση είστε τώρα, έχετε αρχίσει να δουλεύετε πάνω σε νέο υλικό;
 
Από το Single κι ύστερα, συνεχίσαμε να δουλεύουμε κάποια τραγούδια, όπου τον Μάιο του 2016 ηχογραφήσαμε το full length και έκτοτε δουλεύουμε τη μίξη και κάποιες λεπτομέρειες.

Τι θα ξεχωρίζατε στην μέχρι σήμερα πορεία σας;
 
H ηχογράφηση των πρώτων demo καθώς και η κυκλοφορία του single είναι οι σημαντικότερες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας μας.

Με ποια group – καλλιτέχνες θα επιθυμούσατε να συνεργαστείτε στο μέλλον;
 
Με cool άτομα που αγαπάνε την μουσική που παίζουν.

Ποια είναι τα άμεσα μελλοντικά σας σχέδια;
 
Η κυκλοφορία του πρώτου full length δίσκου μας και συναυλίες.


Πάμε στο θέμα Ελληνική σκηνή. Κατά την γνώμη μας τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια άνθηση με σπουδαίες κυκλοφορίες και παραγωγές από πολλές μπάντες. Θέλουμε να μας πείτε την γνώμη σας και τους λόγους που έχουν συντελέσει σε αυτό;
 
Υπάρχει μια σχετική άνθιση όσον αφορά τις μπάντες στην ελληνική σκήνη κάτι το οποίο σίγουρα είναι προιόν που προέρχεται από άτομα που αγαπάνε αυτό που κάνουν και το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχουν ονόματα στην Ελληνική σκηνή που έχετε ξεχωρίσει;
 
Inveracity, Dead Congregation, Resurgency, Birth Of Depravity, Necrovorous, Blustery Cavaet και άλλες πολλές μπάντες κυρίως από την Death Metal σκήνη.

Η επαφή σας με άλλες μπάντες πως είναι;
 
Έχουμε κάνει live με αρκετές μπάντες με τις οποίες γενικά υπάρχει θετική αλληλεπίδραση.

Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική;
 
Η πειρατεία συνήθως σκοτώνει αθώους ναυτικούς. Πλέον η πρόσβαση στη μουσική είναι εύκολη σε όλους και σε όποιον αρέσει μια δουλεία και θέλει να την στηρίξει μπορεί και το κάνει.

Για το τέλος ένα μήνυμα για τους φίλους του blog αλλά και του συγκροτήματος;
 
Να στηρίζει ο κόσμος την ελληνική σκηνή και να πηγαίνει στα live.

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου