ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MOTHERFASTERΘα θέλατε να μας πείτε δύο λόγια για το συγκρότημα;
 
Οι Motherfaster είναι ένα power trio συγκρότημα που παίζει βαρύ  rock, metal, rock n roll, όπως θέλεις πες το, το οποίο πλαισιώνει βρόμικες ιστορίες.

Πως καταλήξατε στην ονομασία ( Motherfaster ) του συγκροτήματος;
 
Ψάχναμε ένα λογοπαίγνιο με το motherfucker. Μετά από 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες, μου έστειλε ο Δημήτρης (τύμπανα) ένα μήνυμα στο κινητό που έγραφε απλά Motherfaster.... Το έδειξα με τη μια στο Βασίλη (κιθάρα) και του είπαμε ναι, αυτό είναι το όνομα της μπάντας.

Σχετικά με επιρροές...
 
Από Rory Gallagher μέχρι Dark Funeral...

Εσείς τοποθετείτε τους εαυτούς σας κάπου συγκεκριμένα, σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό ρεύμα;
 
Όχι, σε κανένα. Παίζουμε αυτό που νιώθουμε και γουστάρουμε, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Ποιες είναι οι μπάντες και οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχετε επηρεαστεί περισσότερο;
 
Δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Ίσως οι Sabbath.

Το 2015 κυκλοφορήσατε το άλμπουμ Motherfaster, από τον κόσμο τι εντυπώσεις έχετε εισπράξει;
 
Τις καλύτερες θα έλεγα! Αυτό που μου άρεσε εμένα ιδιαίτερα είναι ότι ο καθένας μου έλεγε και διαφορετικό τραγούδι ως το αγαπημένο του από το album.


Αυτό το καιρό σε τι κατάσταση βρίσκουμε την μπάντα;
 
Έχουμε να συνθέσουμε ένα - δύο τραγούδια ακόμα και μετά θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για το 2ο album μας. Ίσως κατά τον Μάρτιο - Απρίλιο.

Τι θα ξεχωρίζατε στην μέχρι σήμερα πορεία σας;
 
Τη συλλογή του Terrorizer, στην οποία συμμετείχαμε μαζί με τους Exodus και τους Obituary μεταξύ άλλων, το φοβερό video για το "Jealously insane" και την καταπληκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε στα περισσότερα live μας.

Ποια η άποψή σας για την ελληνική metal σκηνή;
 
Από την πλευρά της μουσικής και των συγκροτημάτων υπάρχει άνθιση. Πολύ καλό επίπεδο σε όλα τα είδη της σκληρής μουσικής. Από την πλευρά του κόσμου μηδέν. Υποστηρίζονται μόνο 4-5 συγκροτήματα από τα οποία το 95% παίζουν stoner που είναι της μόδας. Oι υπόλοιποι "metalheads" που βρίσκονται όταν δεν παίζουν οι Metallica ή οι Maiden????

Υπάρχουν νέα group στην Ελλάδα τα οποία έχετε ξεχωρίσει;
 
Υπάρχουν τουλάχιστον 5 μπάντες που μου αρέσουν πραγματικά πολύ, αλλά δεν θα τις ονομάσω.

Τέλος, θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες του blog;
 
Ναι! Support the underground, γιατί τα διαμάντια βγαίνουν από το υπέδαφος...

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου