ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΙΠότε και πώς δημιουργήθηκαν οι Βρωμόστομοι;
 
Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2015 μέσα από την ανάγκη να υποστηρίξουμε παραπάνω θόρυβο & μουσική στην ελληνική underground σκηνή.

Πώς μπορείτε να ορίσετε τον ήχο σας; Ποιο είναι το είδος της μουσικής που παίζετε;
 
Παίζουμε Noise Hardcore.

Ποιες είναι οι μεγάλες επιρροές σας;
 
Μουσικές επιρροές έχουμε από Grindcore / Death Metal σχήματα μέχρι και Hip Hop.

Πως αποφασίσατε να ονομάσετε το συγκρότημα Βρωμόστομοι;
 
Σήμερα, όλα κινούνται & αναπτύσσονται μέσα από την βρωμιά. Γενικά όλοι μας πια νομίζω παίζουμε ένα παιχνίδι μάχης με ονομασία 'Η τρως η θα σε φάνε' όπου τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και ο καθένας εξαναγκαστικά θα κινηθεί βρώμικα για να επιβιώσει, γιατί έτσι μας καταντήσανε κάποιοι που το θέλανε. Εμείς για αυτά μιλάμε. Για αυτό η μπάντα πείρε την ονομασία Βρωμόστομοι.

Το 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος σας ( ανεξάρτητη παραγωγή ) Βρωμόστομοι, μιλήστε μας γι' αυτόν.
 
Όσο για τον ομώνυμο δίσκο μας/πρώτη επίσημη κυκλοφορία, ήτανε μια μεγάλη ανάγκη να βγει ένα μεγάλο κομμάτι ψυχολογικού βάρους από το στήθος και να δημιουργηθεί ένα άγριο και επιθετικό μουσικό υλικό. Νομίζω το καταφέραμε αυτό, καθώς πήραμε καλό feedback από τον κόσμο της underground μουσικής σκηνής για τον δίσκο. Ηχογραφήθηκε στο Tube Sound Recordings. Επίσης, συμμετέχουν μπάντες της ελληνικής grindcore & hardcore σκηνής καθώς και καλοί μας φίλοι: Grassroll, Αντίδραση, EdxKemper, Jagernaut.

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας μετά την κυκλοφορία του δίσκου;
 
Σίγουρα να φτιαχτεί δεύτερος δίσκος & να συνεχίζουμε να παίζουμε σε συναυλίες.


Που μπορούμε να προμηθευτούμε τον δίσκο αυτό;
 
Ο δίσκος προμηθεύεται από εμάς τους ίδιους και κυρίως στους συναυλιακούς χώρους που συμμετέχουμε.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα Ελληνικό group του είδους σας στη χώρα μας;
 
Κοίταξε, όπου υπάρχει θόρυβος πάντα θα υπάρχουν και δυσκολίες! Μία δυσκολία είναι το θέμα της αναγνώρισης: Βλέπεις, στην ελληνική grindcore & hardcore σκηνή, βρισκόμαστε αρκετά λιγότερες μπάντες σε σύγκριση με τους χεβιμεταλάδες. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα, να μπορεί να προωθηθεί πιο εύκολα πχ. μια εμπορική metal μπάντα, παρά μία underground hardcore. Βέβαια, προσωπικά το γουστάρω το γεγονός πως εμείς οι underground  θορυβώδεις είμαστε αυτοί που είμαστε στην ελλάδα 'λίγοι και καλοί' και δεν έχουμε αυτό το συνονθύλευμα από αμέτρητες μπάντες όπως σε άλλους μουσικούς χώρους, όπου κάπου εκεί χάνεται και το νόημα..

Ποια είναι η θέση σας πάνω στο θέμα του internet και της μουσικής βιομηχανίας σήμερα;
 
Δεν πάμε να βγάλουμε γκαφρά ($$) από αυτόν τον χώρο, οπότε η θέση μας ως προς την μουσική βιομηχανία είναι αδιάφορη. Όσο για το internet, είναι ένα μέσο για να διαφημίσεις το υλικό σου, αλλά μέχρι εκεί.

Τα τελευταία λόγια δικά σας...
 
Hardcore For Life για όλους τους τρελούς εκεί έξω!
https://www.facebook.com/BROMOSTOMOI/
vromostomoi@gmail.com

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου