ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ RIFFOCITY



Πείτε μας λίγα λόγια για την δημιουργία των Riffocity και το πως προέκυψε η ονομασία του group;
 
Η μπάντα δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Καλαιτζίδη τον κιθαρίστα μας και βασικό συνθέτη των κομματιών μετά την αποχώρηση του από τους WAR DEVICE το 2013... χρειάστηκε να δοθεί ένα όνομα που να μην παραπέμπει σε κάποιο ιδιαίτερο στύλ πέρα του ότι είναι metal.... έτσι ήρθε το όνομα RIFFOCITY. 

Τι μουσική σας πώς θα την χαρακτηρίζατε; 
 
ΤΗRASH οπωσδήποτε αλλά δεν μας αρέσει να έχουμε ταμπέλα... παίζουμε ότι μας αρέσει κι αυτό είναι metal γενικά χωρίς περιορισμό. 

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιρροές σας;
 
Καλή ερώτηση... όλοι έχουμε διάφορες επιρροές... από big 4 μέχρι κλασικό old school metal και πιο νέες μπάντες με πιο σύγχρονο ήχο. 

Το 2016 ετοιμάζετε να κυκλοφορήσετε την πρώτη σας δουλειά ένα EP, τι πρέπει να ξέρουμε γι' αυτή την δουλειά;
 
Το ep είναι έτοιμο και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί... λέγεται disciples of the storm και περιλαμβάνει 5 τραγούδια... old school ήχος thrash metal όπως πρέπει να είναι χωρίς περιττά πράγματα... τα κομμάτια είναι τα εξής... discipling, the past that storms, iron will, holethros και the patriot... μπορείτε να ακούσετε τα δύο από αυτά ήδη μέσα από τη σελίδα μας στο you tube.
www.youtube.com/channel/UCX0s1ejyHzCsV-6ozoRDj8Q 

Στιχουργικά πού θα κινείται;
 
Μέσα στο cd αλλά και στο YouTube που έχουμε ανεβάσει τα 2 κομμάτια υπάρχουν οι στίχοι οπότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας σε ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα;
 
Να παίξουμε live και να ξαναπαίξουμε live... Επίσης έχουμε ξεκινήσει ήδη να δουλεύουμε για το πρώτο μας full album που ελπίζουμε να είναι έτοιμο μέσα στο 2016.

Με ποια groups – καλλιτέχνες θα επιθυμούσατε να συνεργαστείτε στο μέλλον;
 
Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα κάτι τέτοιο, αλλά αν εννοείς για live θα παίζαμε όπου μπορούσαμε, αν εννοείς για studio δουλειά θα προτιμούσαμε να συνεργαστούμε με φίλους από ελληνικές μπάντες... και είναι πολλοί αυτοί.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει μια μπάντα που ζει στις Σέρρες;
 
Οι ίδιες δυσκολίες που έχουν όλοι... Η πόλη μας είναι μεγάλη ευτυχώς και δεν μας λείπει κάτι... από προβάδικα, metal μαγαζιά και κόσμο... το μόνο δύσκολο είναι να βρεις μέλη για τη μπάντα που θες να φτιάξεις... για αυτό και άργησε τόσο το ep. 

Η σκηνή εκεί πως είναι;
 
Υπάρχουν συγκροτήματα καταξιωμένα στο χώρο και γνωστά... δεν θα έλεγα πως ανθεί κιόλας το πράγμα αλλά έχουμε 3-4 καλές μπάντες και εμάς φυσικά.

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας. Οι τελευταίες λέξεις είναι δικές σας.
 
Εμείς ευχαριστούμε για το χώρο που μας δίνετε να δείξουμε τη δουλειά μας... απλά επισκεφθείτε μας στο facebook για να μάθετε τα τελευταία νέα των RIFFOCITY και ακούστε μας.
www.facebook.com/RIFFOCITYbandgr/

Ευχαριστούμε ξανά και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου