ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ JACKS FULL



Θα θέλατε να μας συστηθείτε;
 
Είμαστε οι Jacks Full. Μιχάλης Απαρτόγλου στη φωνή και στο μπάσο. Νίκος Σπάθας στην ηλεκτρική κιθάρα και Βαγγέλης Καρδαμίτσης στα τύμπανα. Είμαστε μια καινούργια σχετικά hard, heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε δικό μας κοινό στο χώρο της σύγχρονης rock σκηνής επηρεάζοντας τους νεότερους ακροατές και στρέφοντάς τους προς την rock. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το είδος ζωντανό σε μια εποχή που τείνει να εκλείψει και να προσδώσουμε το δικό μας μουσικό στίγμα. 

Η ιδέα να στήσετε μπάντα πώς σας ήρθε;
 
Πολύ φυσικά. Παίζοντας από μικρή ηλικία μουσική, αποφασίσαμε μεγαλώνοντας πώς αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Ως Jacks Full πλέον έχουμε την κατάλληλη χημεία για να το καταφέρουμε.

Πώς καταλήξατε στο όνομα Jacks Full;
 
Το αρχικό μας όνομα ήταν Conium παρμένο από τους Socrates. Λίγο πριν τελειώσουμε τον δίσκο ανακαλύψαμε πως υπάρχει και άλλη μπάντα με αυτό το όνομα, οπότε έπρεπε να βρούμε ένα καινούριο. Μας άρεσε πολύ η ιδέα του γελωτοποιού σαν έννοια και μια μέρα παίζοντας πόκερ, ο Βαγγέλης βλέποντας ένα full του βαλέ (Jacks Full), το πρότεινε και μας άρεσε. Ο βαλές είναι ένας γελωτοποιός και επίσης το full του βαλέ αποτελείτε από τρεις και μιας και είμαστε και τρεις μας ταίριαξε απόλυτα. 

Μουσικά από που έχουν επηρεαστεί οι Jacks Full;
 
Οι επιρροές μας έρχονται από classic rock μέχρι thrash και από κλασική μέχρι alternative. Γενικά αν κάτι έχει χαρακτήρα σε όποιο είδος και αν ανήκει, μπορεί να μας εμπεύσει.

Κυκλοφορήσατε μέσα στο 2015 την πρώτη σας δουλειά με τίτλο Jacks Full. Ποιες ήταν οι δυσκολίες που συναντήσατε μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου αυτού δίσκου; Μείνατε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της δουλειάς σας;
 
Η αλήθεια είναι ότι είμασταν άπειροι όσο αναφορά την διαδικασία της ηχογράφησης και για αυτό κάναμε πολλές λάθος κινήσεις. Με λίγα λόγια ηχογραφήσαμε τον δίσκο δυο φορές γιατί την πρώτη φορά δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Ευτυχώς την δεύτερη φορά είχαμε αρκετή εμπειρία, κάναμε εμείς την μίξη μόνοι μας και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ακούτε. Για τα μέσα που είχαμε πιστεύουμε ότι είναι ότι καλύτερο γινόταν.

Από τον κόσμο τι εντυπώσεις έχετε εισπράξει;
 
Όσοι έχουν μπει στην διαδικασία να ακούσουνε τον δίσκο και φυσικά να μας δούνε live, μας έχουν πει πολύ καλά λόγια..

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;
 
Έχουμε στα σκαριά τον δεύτερο μας δίσκο και κυνηγάμε όσο περισσότερα live γίνετε όπως επίσης και το να φύγουμε σιγά σιγά από Ελλάδα.

Υπάρχουν περιθώρια προβολής και ευκαιρίες για τα νέα μουσικά group στην Ελλάδα;
 
Όχι και για αυτό ακριβώς θέλουμε να φύγουμε χαχαχα.

Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική; 
 
Σίγουρα την σκοτώνει αλλά έτσι είναι η εποχή και πρέπει να πορευτούμε με ότι έχουμε και να σταματήσουμε να κλαιγόμαστε.

Ο τελευταίος λόγος δικός σας...
 
Μήνυμα προς τους αναγνώστες: μπείτε στο page και ακούστε την μουσική μας. Από εκεί θα μας μάθετε πολύ καλύτερα. Επίσης υποστηρίξτε την ελληνική σκηνή πηγαίνοντας στα live των μικρών μπαντών....

Ευχαριστούμε παιδιά, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου