ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ PORTRAIT OF MY FAILURE



Πείτε μας για τις πρώτες ημέρες των Portrait Of My Failure, πότε γεννήθηκε η ιδέα του συγκροτήματος;
 
Η ιδέα της μπάντας γεννήθηκε από τον τραγουδιστή το καλοκαίρι του 2010. Ήθελε να κάνει κάτι σαν την αγαπημένη του μπάντα τους The Devil Wears Prada οπότε έψαξε και βρήκε άτομα που είχαν πάνω κάτω το ίδιο γούστο στη μουσική. Οι πρώτες μέρες ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες. Σαν καινούρια μπάντα υπήρχε ενθουσιασμός και για πρόβες για σύνθεση δικών μας κομματιών και για live.

Πως προέκυψε το όνομα της μπάντας;
 
Η ιδέα προήλθε από ένα βιβλίο το οποίο ονομάζεται ‘’The picture of Dorian Gray’’ όπου ο Dorian Gray είχε κάνει μια συμφωνία με το Διάβολο να μην γερνάει και όλα αυτά τα χρόνια που περνάνε μαζί με τις αμαρτίες και τις αποτυχίες να μαζεύονται στο συγκεκριμένο πορτραίτο. Οπότε το όνομα της μπάντας δηλώνει ότι όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα πορτραίτο με όλες τις αποτυχίες και τις αμαρτίες που έχουμε κάνει στο πέρασμα του χρόνου…

Μιλήστε μας λίγο για το ύφος τις μπάντας αλλά και τις επιρροές σας.
 
Το ύφος κυμαίνεται μεταξύ Metalcore/Deathcore αλλά προσπαθούμε να ενώσουμε τα διαφορετικά είδη μουσικής που ακούμε και να τα κάνουμε ένα. Επιρροές παίρνουμε από διάφορες μπάντες που ακούμε όπως:The Devil Wears Prada, Betraying The Martyrs, Asking Alexandria, Parkway Drive, The Amity Affliction, The Word Alive και άλλες πολλές.

Σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας;
 
Στην αρχή οι στίχοι αναφερόταν στις προσωπικές εμπειρίες των μελών της μπάντας. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να γράψουμε για άσχημες ιστορίες ανθρώπων που αναφέρονται σε προσωπικές τραγωδίες δυστυχίες και ατυχίες.

Πληροφορίες για το σχήμα αλλά και για υλικό σας που μπορούμε να βρούμε;
 
Το σημερινό line up έχει ως εξής: Apostolis "Kenji" Kostoulis - Vocals| Dimitris "Deiomitry Gaiannos" Moutogiannos - Lead Guitar| Thanos Tsimarakis - Rhythm Guitar| Dimitris Gkatzogias - Bass| Kostas Gkountis - Drums, Percussion|.
Facebook: www.facebook.com/PortraitOfMyFailure
Soundcloud: https://soundcloud.com/portraitofmyfailure
Twitter: https://twitter.com/@PrtrtOfMyFlr

Από την μέχρι τώρα πορεία σας, ποια θα χαρακτηρίζατε ως την πιο σημαντική στιγμή;
 
Όλες τις στιγμές και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα τα θεωρούμε εξίσου σημαντικά και δεν υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζουμε.

Έδρα σας είναι η Λάρισα, θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για την μουσική σκηνή της πόλης...
 
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές αξιόλογες μπάντες που με λίγη βοήθεια μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά. Και γενικά υπάρχει πολύ διάθεση για μουσική.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που συναντά ένα ελληνικό metal group , σε μία πόλη σαν την Λάρισα;
 
Αρχικά περιοριζόμαστε αρκετά γιατί δεν υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να κάνουμε Live. Επειδή επίσης είμαστε μια επαρχιακή πόλη δεν βλέπουμε συχνά μεγάλα ονόματα λόγω του κόστους της μετακίνησης. Τέλος, το κοινό είναι επίσης πολύ λιγότερο σε σχέση με άλλα χρόνια αλλά σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μελλοντικά σχέδια;
 
Ένα tour το οποίο κανονίζεται σιγά σιγά ενώ παράλληλα έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες ηχογράφησης του πρώτου μας ΕP…

Ένα τελευταίο μήνυμα με το οποίο θα θέλατε να κλείσετε;
 
Τα συγκροτήματα έχουν ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου. Οπότε καλό θα ήταν να προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε να στηρίζουμε και να βοηθάμε…Ευχαριστούμε πολύ.

Εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου