ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ FULL HOUSE BREW CREW



Για όσους δεν ξέρουν τους Full House Brew Crew, θέλετε να μας πείτε δυο λόγια για την ιστορία της μπάντας;

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2009 από εμένα και το 2011 βγάλαμε τον πρώτο μας άλμπουμ. Αρκετά χρόνια μετά, το 2018, βγάλαμε το καινούργιο μας album «Me Against You».

Ποιες είναι οι επιρροές και τα ακούσματα σας και μουσικά πως θα  χαρακτηρίζατε το σχήμα σας;

Οι επιρροές ήρθανε από Metallica, Pantera, Lamb of God, Gojira, Slipknot, Five Finger Death Punch, κτλ. Είμαστε μία groove metal μπάντα με αμερικανικό ήχο φυσικά.

Πως προέκυψε το όνομα του γκρουπ;

Το όνομα προέκυψε όταν μία περίοδο παίζαμε πόκερ συνεχώς με τα μέλη της μπάντας και ένα βράδυ κερδίσαμε full house και ο τότε μπασίστας έριξε την ιδέα να ονομάσω την μπάντα έτσι! Και έτσι έγινε!

Θα μας πείτε λίγα λόγια για την δουλειά σας με τίτλο Me Against You που κυκλοφόρησε μέσα στο 2018;

Είναι ένα άλμπουμ κλασικά groove metal με αμερικάνικο στυλ, με αρκετές μελωδίες και μικρά σχετικά σε διάρκεια κομμάτια. Έχουν μεγάλο δυναμισμό - μουσική για γυμναστήριο δηλαδή!

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε και πόση προσπάθεια χρειάστηκε από την πλευρά σας γι' αυτή την δουλειά; 

Είναι ό,τι δυσκολότερο έχω κάνει μέχρι αυτήν τη στιγμή, γιατί ήθελα τα κομμάτια να είναι όπως πρέπει να είναι - όπως θέλαμε εμείς δηλαδή να είναι ακριβώς - να μη συμβιβαστούμε μέχρι να φτάσουμε στο τελικό επίπεδο που θα μας ευχαριστούσε. Ένα πολύ δύσκολο πράγμα επίσης ήταν η αλλαγή μελών όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να μπορέσουμε να καταλήξουμε στους καταλληλότερους. Τώρα η ομάδα είναι φανταστική.


Μείνατε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της δουλειάς σας;

Ευχαριστημένοι είναι το μόνο που είμαστε. Συνεργαστήκαμε με τα καταλληλότερα άτομα και είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά από αυτή την κυκλοφορία, έχει αλλάξει κάτι ( μουσικά πάντα ) σε σχέση με την πρώτη σας κυκλοφορία Bet It Al του 2011;

Προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε και ψάχνουμε να βρούμε καλύτερους τρόπους για να γράφουμε μουσική. Ναι υπάρχει εξέλιξη πάντα κ θα υπάρχει κ στο μέλλον.

Από νέο υλικό, να περιμένουμε κάτι;

Εννοείται να περιμένετε. Ήδη έχουν γραφτεί καινούρια κομμάτια από τον επόμενο δίσκο, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 και θα είναι σίγουρα πιο δυνατό από ο,τι έχουμε βγάλει μέχρι σήμερα.

Οι φίλοι της Ελληνικής σκηνής τι μπορούν να περιμένουν από εσάς στο μέλλον;

Ό,τι καλύτερο! Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε αυτό που πραγματικά εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και για εμάς, αλλά και για τους οπαδούς. Να βγάζουμε δηλαδή καλή μουσική και να κάνουμε τα καλύτερα live!

Υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει και το οποίο θα αλλάζατε στην ελληνική underground μουσική σκηνή;

Μία χαρά είναι έτσι όπως είναι.

Πως θα θέλατε να κλείσουμε αυτή την συνέντευξη;

Σας περιμένουμε όλους στο Κύτταρο στις 4 Μάη!

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου