ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ COSMIC SHADOWSΜπορείτε να μας δώσετε ένα ιστορικό των Cosmic Shadows;
 
Είμαστε 4 εξωγήινοι που συναντηθήκαμε το Γενάρη του 2017. Η ιδέα γεννήθηκε το 2016. Κάναμε το πρώτο μας live στο Boiler τον Απρίλη του 2017 με τους Dury Dava. Μετά παίξαμε με τους The Frantic Five και τους Aqua Barron στο Μπάγκειον και τέλος παίξαμε στο Indie Free Festival στο Πεδίον Άρεως που διοργανώνεται από το Κενό Δίκτυο. Έπεται συνέχεια! Ραντεβού 12 Οκτώβρη με τους Bonnie Nettles και τους Monochromantic Vision στο Six Dogs.

Πως θα περιγράφατε το ύφος σας;
 
Αν ένα διαστημόπλοιο είχε ραδιόφωνο και έψαχνες τους σταθμούς η πρώτη μουσική που θα συναντούσες θα ήτανε αυτή που παίζουμε. 

Ποιες είναι οι μπάντες που σας έχουν επηρεάσει περισσότερο στην δημιουργία της μουσικής σας;
 
4 διαφορετικά άτομα, πολλές επιρροές αλλά κυρίως, Dead Ghosts, Bazooka, Frowning Clouds, Cosmonauts, Black Lips, Night Beats, King Lizard and the Lizard Wizard, Sex Pistols, The Seeds, Electric Prunes κ.α.

Η εύρεση του ονόματος του γκρουπ έχει κάποια ιστορία πίσω του;
 
Ο John (guitar, vox) έχει κόλλημα με το σύμπαν και τα εξωγήινα όντα. Όλοι μαζί είμαστε lost in space, οπότε νομίζουμε δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο όνομα για εμάς από το Cosmic Shadows.

Όσον αφορά στη μουσική και τους στίχους των κομματιών σας, έχει κάποιος τον πρώτο λόγο ή δουλεύετε όλοι μαζί;
 
Τους στίχους τους γράφει ο John και τη μουσική κατά ένα μεγάλο μέρος. Από εκεί και πέρα η δουλειά γίνεται ομαδικά.

Με τι θέματα καταπιάνεται στιχουργικά το σχήμα;
 
Με διάφορα θέματα, αλλά κυρίως με περίεργα όντα, με τριπαρίσματα, με κορίτσια και κάνοντας μια βόλτα τη νύχτα στην Αθήνα θα βρεις πολλούς λόγους για να γράψεις στίχους.


Υλικό σας αλλά και πληροφορίες για εσάς που μπορούμε να βρούμε;
 
Στην σελίδα μας στο facebook,  στο instagram, στο youtube.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε από εσάς στο μέλλον;
 
Πολλά γαλαξιακά ταξίδια, πολύ μουσική και μέσα στο 2018 την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά.

Η άποψη σας για την underground σκηνή μας ποια είναι, προοδεύει η μένει στάσιμη;
 
Πάντα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου οι τοπικές underground σκηνές και όλος ο κόσμος που τις στηρίζει αμφισβητώντας την κυρίαρχη κουλτούρα, δημιουργούν συγκροτήματα, ποίηση, συναυλίες, free fetsivals, παράνομα rave, κοινωνικά κέντρα. Από όλους αυτούς και όλες αυτές λοιπόν που εμφανίζονται και δρουν μέσα σε αυτές τις σκηνές, κάποιοι το κάνουνε από μόδα, κάποιοι το κάνουνε σαν ένα προστάδιο για το πέρασμα τους στο mainstream και κάποιοι από την ανάγκη τους να εκφράσουν την εναντίωση τους σε όλα όσα μας πληγώνουν και το όραμα μας για όλα αυτά που θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανήκουμε στην τρίτη κατηγορία.

Θα επιδιώκατε συνεργασία με κάποιο Ελληνικό Συγκρότημα-Καλλιτέχνη;
 
Σίγουρα υπάρχουνε πολλά συγκροτήματα – καλλιτέχνες που θα θέλαμε πολύ να συνεργαστούμε αλλά πάντα στο είδος μας. Ένα από αυτά είναι οι Bonnie Nettles που θα παίξουμε παρέα στο Six Dogs και πέρα από αυτό θα κάνουμε και άλλα πολλά μαζί.

Ευχαριστούμε για τη συνέντευξη, κάτι τελευταίο;
 
Ευχαριστούμε και εμείς. Μην ξεχνάτε να ακούτε πολύ μουσική, να κάνετε έρωτα συνέχεια και γενικά να το ζείτε! Σας περιμένουμε στις 12 Οκτώβρη στο Six Dogs για ένα υπερ-γαλαξιακό ταξίδι με το fancy διαστημόπλοιο μας.

Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου