ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ SWARM OF RATS



Να ξεκινήσουμε με ένα σύντομο βιογραφικό των Swarm Of Rats.
 
Η μπάντα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 από εμένα (Σωκράτης) τον Παναγιώτη τον Σάκη και τον Ορέστη. Τον επόμενο χειμώνα ο Ορέστης και ο Σάκης αποχώρησαν και τους αντικατέστησαν ο Χρήστος και ο Θανάσης, μετά από λίγο καιρό μπήκε και ο Σπύρος ολοκληρώνοντας το line-up μας το οποίο είναι Παναγιώτης - φωνητικά Σωκράτης - κιθάρα Χρήστος - κιθάρα Θάνος - τύμπανα Σπύρος - μπάσο. 

Ποιοι έχουν επηρεάσει τη μουσική σας;
 
Πολλές μπάντες χαχα, ο καθένας μας φυσικά έχει διαφορετικές επιρροές όλοι μας ακούμε πολλές διαφορετικές μπάντες οπότε βάζει ο καθένας το δικό του κομμάτι και βλέπουμε αν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. 

Πως θα χαρακτηρίζατε το είδος της μουσικής σας;
 
Heavy hardcore/beatdown hardcore. 

Η πρώτη σας κυκλοφορία έχει τίτλο K​.​C​.​H​.​C. Μιλήστε μας λίγο γι’ αυτήν…
 
K.C.H.C σημαίνει Katerini City HardCore. Δώσαμε αυτό το όνομα στο EP μας και στην παρέα μας λόγο της σκηνής που δημιουργήσαμε, το ΕP έχει 6 κομμάτια και στα κομμάτια μας συμμετέχουν οι: Overpain, Vulture Mode από Σαλόνικα Parjure από Γαλλία και Words Of Hate από Κατερίνη. 

Mπορείτε να μας δώσετε την κεντρική ρότα του στιχουργικού περιεχομένου της;
 
Όλα είναι βασισμένα σε αυτά που υπάρχουνε και γίνονται γύρω μας, στο πόσο από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο κόσμος, ουσιαστικά βγάζουμε τον θυμό τα προβλήματα μας και το βάρος που κουβαλάει ο καθένας μας αυτό θέλουμε να μοιραστούμε ο καλύτερος τρόπος βέβαια είναι να ρίξετε οι ίδιοι μια ματιά και θα καταλάβετε ακριβώς. 

Μείνατε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;
 
Δεν περιμέναμε τίποτα το σπουδαίο, ότι ανταπόκριση πήραμε και παίρνουμε είναι καλό για εμάς είτε είναι θετική είτε όχι.


Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
 
Πρόσφατα δημοσιεύσαμε το πρώτο μας βίντεο κλίπ και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε να ηχογραφούμε 3 καινούρια κομμάτια που έχουμε, τώρα λόγο προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε δεν γνωρίζουμε για το αν θα κάνουμε η θα παίξουμε κάποιο live αλλά σίγουρα είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. 

Είστε από την Κατερίνη, πως είναι η σκηνή εκεί, υπάρχουν άλλα σχήματα;
 
Η σκηνή στην Κατερίνη είναι σχεδόν ανύπαρκτη, τα μόνα shows που γίνονται είναι αυτά που οργανώνουμε εμείς, τα άτομα που στηρίζουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν άλλες τοπικές μπάντες για να παίξουν μαζί μας. 

Είναι εύκολο να βρείτε χώρους για ζωντανές εμφανίσεις;
 
Στην Κατερίνη είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε χώρο για να οργανώσουμε ένα live γι' αυτό έχουμε καταλήξει να παίζουμε σε αποθήκες και σε υπόγεια (με το οποίο δεν έχουμε πρόβλημα χαχα) απλά δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να θέλει να μας κλείσει. Στην Θεσσαλονίκη όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα καθώς μας βοηθάνε πολύ οι τοπικές μπάντες (Overpain, Vulture Mode, Ruthless Void και γενικότερα μπάντες από το SHC) και μας έχουνε καλέσει σε αρκετά shows. 

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει μια μπάντα που ζει στην Κατερίνη;
 
Νομίζω πως η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να βρεις άτομα που να θέλουν τον ίδιο ήχο με εσένα. 

Κλείνοντας θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες μας;
 
Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, μπράβο σε αυτό που κάνετε και να υποστηρίζεται την τοπική σκηνή.
-SOR 219-

Εμείς ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου