ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

SERENITY BROKEN - REDEFINE


Το εγχώριο alternative metallers γκρουπ των Serenity Broken επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με την νέα ολοκληρωμένη στούντιο δουλειά του με τίτλο Redefine.
Το σχήμα επανέρχεται μετά από πέντε χρόνια από την τελευτάια τους δουλειά Commercial Suicide ( 2012 ) με ένα καλοδουλεμένο άλμπουμ, περιέχει έντεκα ολοκαίνουργια τραγούδια.
Κυκλοφορεί προσεχώς ( 27 Μαϊου 2017 ) σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και σε digipack.
Στα τύμπανα συμμετέχει ο Γιώργος Κόλλιας (NILE).
site : http://serenitybroken.com/
Tracklist : Fred’s Story - Boom! - Cutaway - Under My Skin - True Faces - Faint Slit - Turn Back Time - Deadlock - Just Live - Join The Hated - Savior

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου