ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CHRONOSPHERE



Στις ερωτήσεις απάντησε ο thanos (Drummer).

Δώστε μας ένα σύντομο βιογραφικό σας για τους αναγνώστες μας…
 
Οι CHRONOSPHERE δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2009 και τώρα αποτελούνται από τους: Σπύρο Λαφιά (Φωνή/Κιθάρα), Κώστα Χελιώτη (Μπάσο), Θάνο Κρομμύδα (Ντραμς) και Πάνο Τσάμπρα (Lead Κιθάρα). Μετράμε πολλές εμφανίσεις σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το 3o μας full-length άλμπουμ με τίτλο "Red n' Roll" από την Punishment18 Records. Επίσης πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η 3η Ευρωπαική μας περιοδεία σε 8 χώρες.

Πως προέκυψε το όνομα της μπάντας;
 
Το όνομα προέκυψε ψάχνοντας κάτι που να συμβολίζει τη μάχη μεταξύ του χάους και της λύτρωσης και ταυτόχρονα να έχει μια μέταλ αισθητική. Όλα αυτά τα μεταφράσαμε ως "CHRONOSPHERE" και με αυτό το όνομα πορευόμαστε.

Εσείς πώς θα ονομάζατε το είδος μουσικής που παίζεται;
 
Το είδος που παίζουμε είναι και ο τίτλος του καινούριο μας δίσκου: "Red n' Roll". Πρόκειται για thrash metal με ένα πιο rock n' roll φιλτράρισμα.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφορήσατε τον τρίτο ολοκληρωμένο σας δίσκο με τίτλο Red n' Roll. Πείτε μας λίγα πράγματα γι’ αυτή σας τη δουλειά;
 
Είμαστε πολύ περήφανοι για την κυκλοφορία του "Red n' Roll" και αυτό γιατί την μίξη ανέλαβε ο Κώστας Χελιώτης με τον Σπύρο Λαφιά και έγινε στα Chrono-Studios. Το mastering ανέλαβε ο IVY (DMC) και το artwork ο φοβερός Jesse Schaller. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό μας το επιβεβαιώνει η απήχηση που έχει στον κόσμο.

Μπορείτε να μας δώσετε την κεντρική ρότα του στιχουργικού περιεχομένου της;
 
Το περιεχόμενο του "Red n' Roll" έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικά και κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας που μας αφορούν συνολικά.


Τι μηνύματα προσπαθείτε να περάσετε μέσα από τους στίχους;
 
Μέσα από τους στίχους μας, έχουμε σκοπό να παρακινήσουμε τον καθένα να γίνει η καλύτερη version του εαυτού του. Αυτό άλλωστε προσπαθούμε να κάνουμε και όσον αφορά τη μπάντα. CHRONOSPHERE σημαίνει αυθεντικότητα, ειλικρίνεια και πάθος και αυτές τις έννοιες πρεσβεύουμε στο "Red n' Roll".

Πόσο διαφορετική ακούγεται αυτή η δουλειά σας σε σχέση με προηγούμενες δουλειές σας;
 
Η κατεύθυνσή μας ήταν λίγο διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενή μας κυκλοφορία. Εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι, αποκτάμε καινούριες εμπειρίες και επικοινωνούμε την μουσική μας σε περισσότερο κόσμο. Όλα αυτά φαίνονται προφανώς στον ήχο και στη σύνθεση, η οποία έχει πάρει μια πιο μινιμαλιστική κατεύθυνση.

Κάτι άλλο, ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή της μπάντας;
 
Η πιο σημαντική στιγμή για εμάς είναι η κάθε στιγμή που δεν το βάζουμε κάτω και παρά τις πολλές αντιξοότητες, συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Με τις δισκογραφικές εταιρίες, ποια είναι η σχέση σας;
 
Μέχρι στιγμής συνεργαζόμαστε άριστα με την Punishment18 Records η οποία κυκλοφόρησε και το καινούριο μας άλμπουμ. Πιστεύουμε στην συνεργασία μπάντας-δισκογραφικής όσο αυτή είναι διαφανής και δίκαιη. 

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος για τους Chronosphere;
 
Επόμενος στόχος για εμάς είναι το Release Show μας στο Thrashers United V στο Κύτταρο στις 21 Μαιου, παρέα με Bio-cancer, Exarsis, Fadom και Simplefast!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας σχετικά με την συνέντευξη, ο επίλογος σ’ εσάς.
 
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη, για περισσότερα νέα τσεκάρετε τις σελίδες μας:
https://www.facebook.com/ChronosphereGr/
https://www.youtube.com/channel/UCZ1MD0kqDZ3D9ohyE_43Clw
http://www.chronosphere-official.com/

Εμείς ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου