ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

30MILLIAMPERE - GUN IN MY HEAD


Ντεμπούτο άλμπουμ από το σχήμα των 30milliAmpere, μία ανεξάρτητη κυκλοφορία από την οριακή τιμή της έντασης του ρεύματος ( αυτό σημαίνει το όνομα τους ).
Stoner με hard και Classic Rock πινελιές, μία δυνατή κυκλοφορία που ακούγεται ευχάριστα και κυκλοφορεί και σε φυσική μορφή cd από τους ίδιους.
Περιέχει 10 κομμάτια.
Facebook Page : https://www.facebook.com/30milliAmpere.gr/
Track List : Spit - Gun In My Head - Back On The Ground - Social Control - Let It Flow - Walk - Voodoo Bike - Libertine - Driving Back- Stay Drunk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου