ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ SAINT INSANE



Ποια ήταν η προσωπική ανάγκη που σας ώθησε στην δημιουργία των Saint Insane; 
 
Η μουσική και για τους πέντε από εμάς αποτελεί τρόπο ζωής. Είχαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε τους Saint Insane για να εκφραστούμε μέσα από την δική μας μουσική αλλά και για να προσφέρουμε όμορφα ακούσματα σε όσους τα αγκαλιάσουν.

Σχετικά με επιρροές...
 
Οι μουσικές επιρροές της μπάντας κινούνται γύρο από το Hard Rock της δεκαετίας του 80’ σε έναν συνδυασμό με πιο σύγχρονα στοιχεία.

Ποιες είναι οι μπάντες και οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχετε επηρεαστεί περισσότερο;
 
Δεν θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε κάτι συγκεκριμένο διότι ο καθένας από μας βιώνει την μουσική ξεχωριστά. Έτσι καταλήγουμε σε ένα συνονθύλευμα επιρροών το οποίο χαρακτηρίζει την μουσική των Saint Insane.

Το όνομα πως προέκυψε; 
 
Ψάχναμε κάτι να μας χαρακτηρίζει. Είμαστε και καλοί και κακοί.. και Άγιοι αλλά και Παράφρονες!

Την μουσική σας πως θα την χαρακτηρίζατε; 
 
Δηλώνουμε Hard Rock. Όμως, όπως αναφέραμε και παραπάνω οι επιρροές μας είναι ποικίλες, οπότε μέσα από αυτές προσπαθούμε να χτίσουμε τον δικό μας Hard Rock ήχο.

Αυτό το καιρό σε τι κατάσταση βρίσκουμε την μπάντα; 
 
Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στο στούντιο, γράφοντας το πρώτο μας EP το οποίο περιλαμβάνει τρία κομμάτια. Παράλληλα όμως, γράφουμε και νέο υλικό, το οποίο δουλεύουμε συστηματικά μέχρι να τελειοποιηθεί για να έχουμε τον πρώτο μας ολοκληρωμένο δίσκο. Ταυτόχρονα, κάνουμε διάφορες εμφανίσεις σε αρκετά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και εκτός αυτής. Η σημαντικότερη εμφάνιση που τρέχει αυτή τη στιγμή είναι η εμφάνιση μας στο Eightball στις 5 Μαΐου για τον τελικό του διαγωνισμού ‘’Battle of the Bands’’.

Ποια είναι συνήθως η θεματολογία των εμπνεύσεών σας, όταν γράφετε μουσική;
 
Η θεματολογία των κομματιών μας κυμαίνεται σε όσο το δυνατόν δικές μας εμπειρίες και βιώματα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ακροατές μας κάτι αληθινό μέσα από τα δικά μας μηνύματα.

Τα μελλοντικά σας σχέδια, ποια είναι;
 
Το σημαντικότερο για εμάς μελλοντικό σχέδιο, είναι η δημιουργία του πρώτου μας ολοκληρωμένου δίσκου αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερες εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας. 

Θα επιδιώκατε συνεργασία με κάποιο Ελληνικό Συγκρότημα-Καλλιτέχνη; 
 
Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι τέτοιο στα σχέδια μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήμασταν αρνητικοί σε προσκείμενες συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες ή συγκροτήματα. 

Κλείστε όπως εσείς επιθυμείτε την συνέντευξη... 
 
Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από μεριά μας για αυτή τη συνέντευξη. Η μουσική είναι κάτι που μας εκφράζει όλους, μην ξεχνάτε να εκφράζεστε μέσα από αυτήν...
The Saint is Coming! 

Εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου