ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MIRRORVAIN



 
 
 
 
Δώστε μας ένα παρουσιαστικό της μπάντας.
 
Η μπάντα αποτελείται από δυο κιθάρες, μπάσο και ντραμς. Παρ'ολα αυτά χρησιμοποιώντας διάφορα εφφέ, ο ήχος μας ξεφεύγει από τον κλασσικό ήχο που έχει μια μπάντα αποτελούμενη από αυτά τα όργανα.
 
Ποια είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομα της μπάντας;
 
Θέλαμε ένα όνομα που να εκφράζει και το είδος της μουσικής αλλά και τους στίχους των κομματιών μας. Έπεσαν αρκετές προτάσεις και τελικά επικράτησε το MirrorVain.
 
Τι μουσική παίζουν οι Mirrorvain;
 
Παίζουμε Alternative Rock/Metal με στοιχεία progressive, ambient, groove, trip-hop, post. Τα κομμάτια μας είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και αυτό είναι κάτι που πιστεύουμε ότι προκαλεί ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτόν που ακούει.
 
Μουσικά ποιες είναι οι επιρροές σας;
 
Οι επιρροές πραγματικά ποικίλουν. Οι ακροατές μπορούνε να βρούνε μέσα στα κομμάτια επιρροές από ένα σωρό διαφορετικά συγκροτήματα όπως Porcupine tree, System of a Down, Tool, A Perfect Circle, The White Stripes, Archive, Breaking Benjamin και άλλα πολλά.
 
Ποια είναι τα ερεθίσματά σας όταν γράφετε τους στίχους σε κάποιο τραγούδι;
 
Τα ερεθίσματα μπορεί να είναι από μια ταινία, από την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, από τις αντιλήψεις των ανθρώπων, από ένα γεγονός που μας επηρέασε. Γενικώς οποιοδήποτε έντονο συναίσθημα που εκφράζεται μέσω και της μουσικής αλλά και των στίχων.
 
Συν-δημιουργείτε ένα τραγούδι ή γράφετε ξεχωριστά;
 
Υπάρχει πάντα η βασική δομή όπου ο καθένας μετά βάζει το δικό του χαρακτήρα. Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί όλους μας.
 
Πείτε μας τα επόμενα πλάνα σας.
 
Έχουμε κάποια live μέσα στο καλοκαίρι. Μέσω της σελίδας μας στο facebook μπορεί να δει ο καθένας πότε και που παίζουμε.
 
Πόσο σας έχει βοηθήσει το internet στην προώθηση της δουλειάς σας;
 
Ουσιαστικά μόνο αυτό βοηθάει. Είναι έτσι η εποχή που το internet είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για να έχει αντίκρισμα η δουλειά σου.
 
Μελλοντικά σχέδια;
 
Αυτή τη στιγμή κάνουμε κάποιες ηχογραφήσεις και στο μέλλον θέλουμε όποιος έρχεται να μας ακούσει live να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρόκειται να ακούσει και γιατί όχι, να γνωρίζει και τα κομμάτια μας. Από κει και πέρα, δε ξέρεις σε ποιό αυτί μπορεί να φτάσει η μουσική σου.
 
Τι εύχεστε στους επισκέπτες που θα διαβάσουν την συνέντευξη σας;
 
Ευχόμαστε να συνεχίζουν να ασχολούνται με κάτι που τους γεμίζει, όπως είναι η μουσική.
 
Ευχαριστούμε για την συνέντευξη και καλή συνέχεια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου