ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ PROCRASTINATE
 
 
Μιλήστε μας για τη δημιουργία των Procrastinate.
 
Καλησπέρα κατ αρχήν και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Οι Procrastinate ξεκίνησαν σαν ιδέα δική μου (Χρήστος) και του Αναστάση κάπου μέσα στο 2013. Στην αρχή λέγαμε να το τρέξουμε σαν project μιας και ήμασταν οι δυο μας αλλά στην πορεία με την σύνθεση των κομματιών ενσωματώθηκαν στην μπάντα άλλα τρία άτομα, Ερμάλ φωνή, Θάνος μπάσο, Κώστας ντραμς και έτσι έγινε το τελικό line up της μπάντας.
 
Ποια είναι η μουσική ταυτότητα της μπάντας;
 
Μουσική ταυτότητα. Χμ! Δύσκολο να σου απαντήσω. Μας έχουν χαρακτηρίσει από μεταλλικό χαρντκορ πανκ μέχρι κραστογκραιντ. Είναι υποκειμενικό πράμα στο πως σκάμε στο αυτί του καθενός.
 
Από ποιες μπάντες έχετε επηρεαστεί;
 
Ο καθένας μας ακούει διαφορετικά πράματα στην μπάντα αλλά σίγουρα υπάρχουν κοινά ακούσματα. Αναφορικά κάποιες μπάντες που έχουν επηρεάσει την μουσική μας: Tragedy, Skitsystem, Fall of Efrafa, Doom.
 
Από που αντλείτε την έμπνευση σας;
 
Νομίζω από την καθημερινότητα και όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα. Πες το οικονομική κρίση και λοιπές καραμέλες, πες το κοινωνικό τέλμα και παράνοια, οτιδήποτε σε κάνει να θέλεις να ακουστείς.
 
Το 2014 κυκλοφορήσατε την δουλειά σας με τίτλο Subjugated Herd , τι πρέπει να ξέρουμε γι' αυτή;
 
Περιέχει 5 κομμάτια. Οι ηχογραφήσεις έγιναν από εμάς και μίξη mastering έγιναν από τον Γιάννη Mooth (fuzzcommission69@gmail.com) στην Πάτρα. Όλο το artwork το επιμελήθηκε ο Αντρέας (Admc07 Artwar).
 
Κοιτάζοντας πίσω υπάρχει κάτι που θα θέλατε να είχατε κάνει διαφορετικά στο Subjugated Herd;
 
Προς το παρόν είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι απ’ όλο το αποτέλεσμα τόσο στο ηχητικό κομμάτι όσο και στο οπτικό. Οπότε όχι δεν θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι.
 
Για το μέλλον τι σχέδια υπάρχουν;
 
Υπάρχουν αρκετά σχέδια. Προς το παρόν συνεχίζουμε να κάνουμε συναυλίες όπου μπορούμε με επόμενες στάσεις Αθήνα, Καρδίτσα και Βέροια. Αργότερα έχουμε στο νου μας σίγουρα ηχογραφήσεις για φουλ κυκλοφορία και ίσως κάποιο σπλιτ. Τίποτα όμως 100% βέβαιο ακόμα.
 
Αν μπορούσατε να στήσετε κάποιο φεστιβάλ, εκτός από εσάς με ποιους θα θέλατε να μοιραστείτε την ίδια σκηνή;
 
Θα θέλαμε αρκετές σελίδες για να απαντήσουμε. Είναι τόσες πολλές οι μπάντες γνωστές και όχι που θα γουστάραμε άσχημα να παίξουμε μαζί.
 
Ο επίλογος δικός σας...
 
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την στήριξη που έχει δείξει όπως την αλληλεγγύη μας σε όλες τις καταλήψεις και ειδικά σε όσες μας φιλοξένησαν προσφέροντας μας αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.
 
 
Ευχαριστούμε και εμείς για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου