ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ PROCRASTINATE




 
 
Μιλήστε μας για τη δημιουργία των Procrastinate.
 
Καλησπέρα κατ αρχήν και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Οι Procrastinate ξεκίνησαν σαν ιδέα δική μου (Χρήστος) και του Αναστάση κάπου μέσα στο 2013. Στην αρχή λέγαμε να το τρέξουμε σαν project μιας και ήμασταν οι δυο μας αλλά στην πορεία με την σύνθεση των κομματιών ενσωματώθηκαν στην μπάντα άλλα τρία άτομα, Ερμάλ φωνή, Θάνος μπάσο, Κώστας ντραμς και έτσι έγινε το τελικό line up της μπάντας.
 
Ποια είναι η μουσική ταυτότητα της μπάντας;
 
Μουσική ταυτότητα. Χμ! Δύσκολο να σου απαντήσω. Μας έχουν χαρακτηρίσει από μεταλλικό χαρντκορ πανκ μέχρι κραστογκραιντ. Είναι υποκειμενικό πράμα στο πως σκάμε στο αυτί του καθενός.
 
Από ποιες μπάντες έχετε επηρεαστεί;
 
Ο καθένας μας ακούει διαφορετικά πράματα στην μπάντα αλλά σίγουρα υπάρχουν κοινά ακούσματα. Αναφορικά κάποιες μπάντες που έχουν επηρεάσει την μουσική μας: Tragedy, Skitsystem, Fall of Efrafa, Doom.
 
Από που αντλείτε την έμπνευση σας;
 
Νομίζω από την καθημερινότητα και όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα. Πες το οικονομική κρίση και λοιπές καραμέλες, πες το κοινωνικό τέλμα και παράνοια, οτιδήποτε σε κάνει να θέλεις να ακουστείς.
 
Το 2014 κυκλοφορήσατε την δουλειά σας με τίτλο Subjugated Herd , τι πρέπει να ξέρουμε γι' αυτή;
 
Περιέχει 5 κομμάτια. Οι ηχογραφήσεις έγιναν από εμάς και μίξη mastering έγιναν από τον Γιάννη Mooth (fuzzcommission69@gmail.com) στην Πάτρα. Όλο το artwork το επιμελήθηκε ο Αντρέας (Admc07 Artwar).
 
Κοιτάζοντας πίσω υπάρχει κάτι που θα θέλατε να είχατε κάνει διαφορετικά στο Subjugated Herd;
 
Προς το παρόν είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι απ’ όλο το αποτέλεσμα τόσο στο ηχητικό κομμάτι όσο και στο οπτικό. Οπότε όχι δεν θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι.
 
Για το μέλλον τι σχέδια υπάρχουν;
 
Υπάρχουν αρκετά σχέδια. Προς το παρόν συνεχίζουμε να κάνουμε συναυλίες όπου μπορούμε με επόμενες στάσεις Αθήνα, Καρδίτσα και Βέροια. Αργότερα έχουμε στο νου μας σίγουρα ηχογραφήσεις για φουλ κυκλοφορία και ίσως κάποιο σπλιτ. Τίποτα όμως 100% βέβαιο ακόμα.
 
Αν μπορούσατε να στήσετε κάποιο φεστιβάλ, εκτός από εσάς με ποιους θα θέλατε να μοιραστείτε την ίδια σκηνή;
 
Θα θέλαμε αρκετές σελίδες για να απαντήσουμε. Είναι τόσες πολλές οι μπάντες γνωστές και όχι που θα γουστάραμε άσχημα να παίξουμε μαζί.
 
Ο επίλογος δικός σας...
 
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την στήριξη που έχει δείξει όπως την αλληλεγγύη μας σε όλες τις καταλήψεις και ειδικά σε όσες μας φιλοξένησαν προσφέροντας μας αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.
 
 
Ευχαριστούμε και εμείς για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου