ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

DRUNK JACKALS - BUZZ ADDICTION

 


Οι Κορίνθιοι Drunk Jackals ( μεθυσμένα τσακάλια ) σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, είναι μια garage rock μπάντα με αγγλικό στίχο και αγάπη για το ροκ των 60’s και 70’s, κύριες επιρροές τους οι Rolling Stones, ZZ Top, White Stripes, T. Rex...
Μάζι τους τα είχαμε πει σε μια συνέντευξη το 2016 :
Η πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία της μπάντας ήρθε το 2016, ένα ep με τίτλο Seven Souls που περιελάμβανε τέσσερα τραγούδια και κυκλοφόρησε σε cd, το 2017 θα κυκλοφορήσει η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του συγκροτήματος ο δίσκος Countryside, ξανά σε ανεξάρτητη παραγωγή αλλά σε βινύλιο αυτή τη φορά.
Και πάμε στο 2019 που το σχήμα θα κυκλοφορήσει για ακόμα μια φορά σε ανεξάρτητη παραγωγή και σε βινύλιο, το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο Buzz Addiction που περιλαμβάνει εννιά τραγούδια.
Ακούγοντας προσεκτικά και αρκετές φορές τον δίσκο, μουσικά αλλά και στιχουργικά είναι ορατό και αναμενόμενο το αποτέλεσμα, τσαμπουκαλεμένο καθαρόαιμο ροκ με αρκετές δόσεις αλητείας.
Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα τραγούδια, όλα τα τραγούδια σε  αυτό το άλμπουμ ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμάς, καθώς και η προσεγμένη παραγωγή του.
Δεν μπορούμε όμως να μην δώσουμε συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στη μπάντα γιατί δραστηριοποιείται στην επαρχία, πολλά μπράβο για την d.i.y αισθητική που έχουν σαν σχήμα, πολλά μπράβο για τον δίσκο Buzz Addiction που  αποδεικνύει ότι έχουν και παρόν και μέλλον και ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας χαρίζουν ποιοτικότατες κυκλοφορίες εμπνευσμένου ροκ.
Όσοι έχετε σκοπό να αποκτήσετε το άλμπουμ στο εγγύς μέλλον καλό θα ήταν να βιαστείτε.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μπάντα για το υλικό που μας έστειλαν.
Tracklist: Weird Way Around - Right Now - It's Gone - My Will Be Done - In Your Illusion - Losing Control - Back Of My Head - Running Out Of Time - Under The Gun
Προσοχή, Ο δίσκος Buzz πρέπει να ακούγετε δυνατά παρέα πάντα με ένα μπουκάλι ουίσκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου