ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ DEAD HUMAN FACTORYΓια αρχή θα θέλαμε μια σύντομη παρουσίαση των Dead Human Factory. 
 
Καλησπέρα μάγκες, λοιπόν η μπάντα υπάρχει από το Δεκέμβριο του 1999, έχουν αλλάξει αρκετά μέλη όλα αυτά τα χρόνια αλλά από το 2007 υπάρχει σταθερή σύνθεση με τον Γιάννη Πρόβατο κιθάρα/φωνή, Γιάννη Διακάκη τύμπανα και Βαγγέλη Κρομμυδά μπάσο. Έχουμε βγάλει 2 demo, 3 mcd, 1 ep και έχουμε συμμετάσχει σε μια συλλογή. 

Πώς προέκυψε το όνομα; 
 
Eίδα σε μια εφημερίδα μια διαφήμιση για ένα βιβλίο ενός ξένου συγγραφέα, το βιβλίο είχε τίτλο ‘’human factory’’, μου άρεσε και απλά πρόσθεσα στην αρχή την λέξη dead.

Ηχητικά που θα πρέπει να σας κατατάξουμε; 
 
Η μπάντα παίζει groove blasting death metal.

Θέλουμε να μας πείτε κάποιους μουσικούς ή και συγκροτήματα που σας έχουν επηρεάσει. 
 
Η βασική επιρροή μας είναι οι Six Feet Under, όταν άκουσα πρώτη φορά το ‘’Haunted’’ έπαθα πλάκα και είπα πως αν κάποτε φτιάξω μπάντα έτσι θέλω να παίξω άλλες μπάντες που μας έχουν επηρεάσει είναι οι Cannibal Corpse και Obituary.

Τι είναι αυτό που σας εμπνέει κυρίως για να γράψετε μουσική; 
 
Η αγάπη μας για την ακραία μουσική.


Υπάρχει καινούρια δουλειά στα σκαριά; 
 
Υπάρχουν κάποια καινούρια κομμάτια αλλά τίποτα παραπάνω.

Αρκετά χρόνια μπάντα, τι έχει αλλάξει στο σχήμα όλα αυτά τα χρόνια; 
 
Όπως είπα και παραπάνω, έχουν αλλάξει αρκετά μέλη, έχει αλλάξει ο τρόπος που ηχογραφούμε, Α! έχει αλλάξει και το λογότυπο ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το προσεχές μέλλον; 
 
Παίζουμε την Κυριακή 4/6 στο
''Extreme Assault festival στο Modu'' και μετά πρόβες στα καινούρια κομμάτια.

Τι σημαίνουν τα Lives για εσάς; 
 
Οι συναυλίες είναι ο καθρέπτης της κάθε μπάντας, όταν ανέβεις στη σκηνή τελειώνουν τα ψέματα. 

Πια είναι η γνώμη σας για τα σχήματα που δίνουν τις δημιουργίες τους μέσω των ιστοσελίδων τους είτε δωρεάν είτε με κάποιο μικρότερο σχετικά με τις τιμές των δισκοπωλείων τίμημα. 
 
ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT!!! 

Οι τελευταίες κουβέντες είναι δικές σας.
 
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνέντευξη και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Underground Skini blog, σας περιμένουμε την Κυριακή 4/6 στο Modu για κοπάνημα μέχρι τέλους, να είστε όλοι καλά.

Και εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου