ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TEMPLE OF KATHARSIS



Πώς συναντήθηκαν οι δρόμοι σας και δημιουργήθηκαν οι Temple of Katharsis;
 
Τους Temple of katharsis τους δημιούργησα εγώ (hellmaster 666) μαζί με τον homados το έτος του 2011. Γνωριζόμασταν και από παλαιότερα κ με την αγάπη που είχαμε προς το black metal είπαμε επιτέλους να φτιάξουμε τη δική μας μπάντα. 

Η μουσική ταυτότητα της μπάντας ποια είναι;
 
Η μουσική ταυτότητα της μπάντας είναι το παραδοσιακό black metal με τζούρες κ από τα νεότερα κύματα όμως μπορώ να πω. 

Σε ποιο μουσικό είδος θα κατατάσσαμε τους Temple of Katharsis;
 
Οι Temple of katharsis κατατάσσονται καθαρά στο metal μουσικό είδος και με στροφή φυσικά στο black metal χώρο. 

Από πού αντλείτε την έμπνευσή σας;
 
Οι έμπνευση για τους στοίχους αντλείται από τον σατανισμό τον αντιχριστιανισμό το σκοτάδι και το χάος περισσότερο. Για την μουσική τώρα έχουμε επιρροές από σκανδιναβική σκηνή περισσότερο. Μπάντες όπως dark funeral, marduk.setherial, dimmu borgir μας έχουν εμπνεύσει πολύ.

Το 2016 κυκλοφορήσατε την τελευταία σας δουλειά με τίτλο Altar of Death, από νέο υλικό, υπάρχει κάτι;
 
Για την ακρίβεια το altar of death δεν ήταν η τελευταία μας μέχρι σήμερα κυκλοφορία. Αρχές Οκτώβρη του 2016 είχαμε την τιμή να μοιραστούμε ένα 3-way split μαζί με sulferon (Νάουσα) & faceless god (Πτολεμαιδα) με τίτλο "Κnights of the northern black empire". Περιλαμβάνει 2 κομμάτια από κάθε μπάντα (σύνολο έξι) και κυκλοφόρησε από την celticfog productions. Νέο υλικό φυσικά και υπάρχει καθώς ετοιμάζουμε σιγά σιγά το πρώτο μας full-length.

Ποια είναι τα πλάνα σας για το μέλλον;
 
Για το μέλλον όπως είπα και πριν ετοιμάζουμε το πρώτο μας full-length και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Φυσικά κοιτάμε live εμφανίσεις. Αρχές καλοκαιριού ίσως εμφανιστούμε live στην Θεσσαλονίκη αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Όπως και να έχει θέλουμε πολύ να κυνηγήσουμε όσα πιο πολλά live μπορούμε καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο για μια μπάντα πιστεύω. 

Πληροφορίες για το σχήμα αλλά και για υλικό σας που μπορούμε να βρούμε;
 
Πληροφορίες μπορεί να βρει κάποιος στην σελίδα μας στο facebook : https://el-gr.facebook.com/templeofkatharsis/, στο bandcamp : https://templeofkatharsis.bandcamp.com/, αλλά και στο κανάλι μας στο youtube : https://www.youtube.com/channel/UCnO4OPByRCN4B9l-t2ia_3w. 

Ποιες είναι οι δυσκολίες που συναντά ένα ελληνικό group του χώρου σας σε μία πόλη σαν την Καστοριά;
 
Δεν είναι μόνο η Καστοριά. Κάθε γκρουπ που παίζει black metal και είναι από επαρχιακή πόλη συναντά δυσκολίες. Σε επαρχιακές πόλεις δεν γίνονται συχνά λαηβ μέταλ. Ειδικά black metal και πρέπει να κοιτάς πάντα να συμμετέχεις αν μπορείς σε κάποιο λαηβ που λαμβάνει χώρο σε κάποια μεγαλούπολη. Από τη μια αυτό είναι καλό διότι παίζοντας σε κάποια μεγάλη πόλη θα σε ανακαλύψει κ ο κόσμος. Στις επαρχιακές όμως πόλεις λόγο του ότι η κοινωνία είναι μικρή δεν έχεις την δυνατότητα να ακουστείς όπως είναι στις μεγάλες πόλεις. Τέλος στις μεγαλουπόλεις μπορείς να βρεις άκρες και βοηθήματα και στήριξη από περισσότερα άτομα που αγαπούν αυτή τη μουσική. 

Θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για την μουσική σκηνή της πόλης...
 
Εδώ στην Καστοριά έχουμε μέταλ μπάντες. Είναι οι blacksters lord impaler, είναι οι deathsters blood erection, οι thrashers generator. Επίσης σπουδαίο melodic power metal παίζουν οι braveride. Γενικά υπάρχουν μπάντες εδώ στην Καστοριά με σπουδαίες κυκλοφορίες οπότε μπορώ να πω ότι υπάρχει μια μέταλ σκηνή εδώ στην πόλη και αυτό είναι καλό διότι στηρίζουμε όσο μπορούμε ο ένας τον άλλον. 

Ποια είναι η άποψη σας γενικά για το free downloading της μουσικής στο διαδίκτυο;
 
Ε κοίτα στις μέρες μας ο κόσμος δε κοιτά πλέον να τρέχει σε δισκάδικα για να πάρει κάποια κυκλοφορία. Με την τεχνολογία πλέον μπορεί να κατεβάσει ότι θέλει από το ίντερνετ. Παίζει ρόλο φυσικά και αυτή η γαμημένη κρίση που υπάρχει κ δεν αφήνει κάποιον να αγοράσει σε φυσική αυθεντική μορφή κάποια κυκλοφορία. Η άποψη μου πάνω σ αυτό είναι ότι όποιος μπορεί κ έχει την δυνατότητα να αγοράζει από κάποιο δισκάδικο την κυκλοφορία να το κάνει διότι παίζει σημαντικό ρόλο για την όποια μπάντα αυτό. 

Κλείστε όπως θέλετε την συνέντευξη...
 
Εκ μέρους των Temple of katharsis να σ' ευχαριστήσω που μας έδωσες την ευκαιρία να ακουστούμε μέσω της Underground skinis. Στηρίζουμε όσο πιο πολύ μπορούμε τις μέταλ μπάντες τις χώρας.
Infernal hails!

Εμείς ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου