ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ SNOWBLINDΑπό πότε υπάρχουν οι Snowblind και τι σας έκανε να δημιουργήσετε την μπάντα;
 
Η μπάντα τυπικά ξεκινάει με ένα ντέμο που έγραψα το winter of souls στο διάλειμμα των nightfall μεταξύ diva και i am jesus... κάπου στα 1999 με 2000... το ντέμο αυτό άκουσαν από τη sleszirider records και μας υπόγραψαν στη συνέχεια.

Που κινείστε μουσικά;

Μέταλ 90s περισσότερο αλλά και με πολλά στοιχεία 80s.

Από που αντλείτε συνήθως τις μουσικές σας εμπνεύσεις, όταν γράφετε μουσική;
 
Η μουσική είναι κάτι που είναι τρόπος ζωής για εμάς και πλέον δεν σκεφτόμαστε ιδέες... εμφανίζονται ξαφνικά μόλις πιάσουμε ένα μουσικό όργανο στο χέρι εντελώς αυθόρμητα. Σίγουρα όλους μας επηρεάζουν μουσικές που ακούγαμε από πιτσιρίκια γιατί ζουν μέσα στο κεφάλι μας.

Μέσα στο 2015 κυκλοφορήσατε το  One Epic Metal Requiem, μιλήστε μας λίγο για τη δουλειά αυτή.
 
Είναι ένας συνδυασμός 90s και 80s μέταλ επιρροών που όπως προείπαμε μας έρχονται αυθόρμητα όσον αφορά το μουσικό κομμάτι αλλά στιχουργικά εκφράζουμε όλο τον αγώνα που δίνουμε όλοι για επιβίωση και όλα τα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα μας σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Αν έπρεπε να διαλέξετε τι θα επιλέγατε στούντιο ή live;
 
Και τα δύο... δεν ξεχωρίζονται αυτά. Απ' την μια είναι η δημιουργία μαγική στο στούντιο αλλά και από την άλλη είναι μαγική και η επαφή με τον κόσμο σε κάθε live.

Τι έχετε σχεδιάσει για το άμεσο μέλλον;
 
Εμφανίσεις ζωντανές και κάποια καινούργια βίντεο και φυσικά πάντα γράφουμε νέα μουσική, δεν σταματάμε ποτέ.

Πόσο διαφορετικοί είναι μουσικά οι Snowblind του 1999 με τους Snowblind του 2015;
 
Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές παραμένουμε μια μέταλ μπάντα με σκληρό ήχο αλλά και πολλές μελωδικές γραμμές.

Είστε από τα παλιότερα συγκροτήματα στο χώρο. Πως βλέπετε τα πράγματα στην ελληνική σκηνή και τι πιστεύετε ότι θα τη βοηθήσει να ανθίσει περαιτέρω;
 
Ένα κακό για την ελληνική σκηνή που δεν έβλεπες παλιές εποχές είναι ότι παντού έχει γίνει μόδα οι tribute bands που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δημιουργία απ΄την άλλη υπάρχουν μπάντες φοβερές με δικό τους υλικό που τώρα με το διαδίκτυο και τα μέσα τεχνολογίας έχουν αποδοχή στο εξωτερικό. 

Ποια συμβουλή θα δίνατε στα συγκροτήματα που τώρα ξεκινάνε τα πρώτα τους βήματα.
 
Η συμβουλή είναι πάντα ν' αγαπάς αυτό που κάνεις και μετά έρχονται και τα υπόλοιπα.

Κλείστε τη συνέντευξη στέλνοντας ένα μήνυμα στους αναγνώστες που θα διαβάσουν την συνέντευξη...
 
Να στηρίζεται όσο μπορείτε την ελληνική σκηνή... οι μπάντες είναι πλέον ισάξιου επιπέδου με όλες τις άλλες σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε όλους.
Email : mikegmusic@hotmail.com
Facebook : www.facebook.com/snowblindband.gr

Εμείς ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου