ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝ ΨΥΧΩΠως ξεκίνησε η ιδέα δημιουργίας των ΕΝ ΨΥΧΩ;
 
Όταν πηγαίναμε Λύκειο, μαζευόμασταν και παίζαμε μουσική σε ένα αποθηκάκι… Αργότερα σε σχολικές γιορτές… Ορμώμενοι τελικά από τους μουσικούς μας ήρωες, είπαμε να μαζευτούμε και να κάνουμε μια μπάντα με δικά μας κομμάτια…

Το όνομα σας από που το εμπνευστήκατε;
 
Από ψυχής…

Σε ποιο μουσικό είδος θα σας κατατάσσαμε και ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές;
 
Προσπαθούμε και εντάσσουμε στα κομμάτια μας τις επιρροές μας, όπως λίγο pop punk ήχο, ίσως λίγη metal, σίγουρα rock, μερικές φορές μπορεί να φανκίσει, μερικές να χιπχοπίσει,! Κακά τα ψέματα όμως η σταθερά, από μόνη της παραμένει ως ένα ηλεκτρικό άκουσμα που οι περισσότεροι θα το λέγανε rock, και θυμίζει την ελληνική περισσότερο σκηνή…

Στη σύνθεση των τραγουδιών συμμετέχετε όλοι σας ή κάποιος ασχολείται περισσότερο με τη μουσική και κάποιος με τους στίχους;
 
Συμμετέχουμε όλοι, περισσότερο όμως, ως τώρα τουλάχιστον, οι δύο Βασίληδες. Ο Γιάννης γράφει μόνο κάνα σουξέ που και που! 

Ας πάμε στο στιχουργικό κομμάτι, ποια είναι συνήθως η πηγή της έμπνευσης σας;
 
Ότι μας «τσιγκλάει» το μυαλό…

Σαν μπάντα λειτουργείτε καλύτερα στο στούντιο ή πάνω στη σκηνή;
 
Στη σκηνή.

Από νέο υλικό, υπάρχει κάτι;
 
Υπάρχει, ακόμα μόνο στα χαρτιά όμως. Είμαστε πάλι στη φάση που βρίσκουμε σιγά σιγά τον νέο μας ήχο και ίσως και τον χαμένο μας εαυτό… Αισθανόμαστε ενθουσιώδεις και δημιουργικοί, γι’ αυτό και θέλουμε τα «νέα» κομμάτια ( έχουν παιχτεί αρκετές φορές live ) να κυκλοφορήσουν αυτό το χειμώνα αν όλα παν καλά πάντα, γιατί είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. 

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας;
 
Βλ. ερώτηση 7!

Υπάρχουν κάποιες εγχώριες μπάντες που πιστεύετε ότι αξίζουν την προσοχή μας;
 
Βέβαια. Αυτοί που έχουμε ξεχωρίσει εμείς είναι: Road Duck, Duoyu, Carbonated lemonade, Twinsanity, Rockamora, διάφοροι σόλο καλλιτέχνες και άλλες μπάντες σίγουρα, που δεν μας έρχονται τώρα στο μυαλό η δεν τις ξέρουμε και σίγουρα υπάρχουν, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, απλά μένουν (και ίσως είναι καλύτερα έτσι ) στην «αφάνεια».

Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μας πείτε;
 
Ευχαριστούμε πολύ, τα λέμε στα επόμενα! Με αγάπη, Εν ψυχώ

Εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου