ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ NAXATRASΑπό πότε υπάρχουν οι Naxatras και τι ήταν αυτό που σας έκανε να δημιουργήσετε την μπάντα;
 
Η μπάντα υπάρχει από το 2012. Προέκυψε από την κοινή αγάπη μας για τη μουσική και την ανάγκη να εκφράσουμε κάτι που κατά τη γνώμη μας δεν είχε βρει ακόμα την έκφραση του στον κόσμο.

Το όνομα της μπάντας πως προέκυψε;
 
Προέρχεται από το ινδικό Nakshatras, τις φάσεις τις σελήνης δηλαδή στον ινδουισμό.

Ποιες είναι οι επιρροές σας;
 
Από παλιότερες μπάντες οι Floyd, οι Hawkwind, οι Sabbath, οι Zeppelin και πολλοί άλλοι. Από σύγχρονες μπάντες οι Om, My Sleeping Karma, Follakzoid και γενικά πολλά και διάφορα!

Εσείς με ποιο όρο θα χαρακτηρίζατε τη μουσική σας;
 
Αποκαλούμε τη μουσική μας hard psychedelic rock, με έμφαση στο "Hard" και όχι στο "Heavy". Το καινούργιο μας υλικό πάει πιο πολύ προς το space rock.

Μέσα στο 2015 κυκλοφορήσατε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά σας, μείνατε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;
 
Ναι, πάρα πολύ. Ευχαριστιόμαστε να ακούμε το δίσκο και να βλέπουμε το artwork, όλα πήγαν μια χαρά.

Μιλήστε μας λίγο γι' αυτήν την δουλειά.
 
Καλύτερα να αφήνεις τη μουσική να μιλάει για τον εαυτό της!

Ποια είναι τα σχέδιά σας μετά από αυτή την κυκλοφορία;
 
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ σε διπλό βινύλιο. Επίσης το χειμώνα θα ηχογραφήσουμε το δεύτερο μας άλμπουμ και πιθανώς ένα single που θα βγει νωρίτερα.

Κάτι άλλο, τι δυσκολίες έχετε αντιμετωπίσει από το 2012 μέχρι σήμερα;
 
Το πιο δύσκολο μέρος ήταν το να κλείσουμε μόνοι μας την ευρωπαϊκή περιοδεία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα τον Ιούλιο, που θεωρείται ο πλέον ακατάλληλος μήνας για τουρ. Επίσης το να γυρνάμε από χώρα σε χώρα 5 άτομα στριμωγμένα σε ένα Micra ήταν αρκετά δύσκολο αλλά ήταν από αυτές τις δυσκολίες που τις κοιτάς με νοσταλγία!

Πόσο σας έχει βοηθήσει το internet στην προώθηση του γκρουπ;
 
Υπερβολικά πολύ, όλοι μας λένε ότι άκουσαν το άλμπουμ τυχαία στο Youtube. Πάλι καλά που υπάρχουν κανάλια όπως το Stoned Meadow of Doom και προωθείται καταλλήλως η μουσική αυτή.

Κλείστε την συνέντευξη όπως εσείς θέλετε.
 
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη. Σύντομα θα παίξει τρελό λάιβ με μπάντα πολύ αγαπημένη στην Ελλάδα, μείνετε συντονισμένοι!

Εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου