ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ - ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ


Το συγκρότημα των Μόνο Γυμνό δημιουργήθηκε το 1998 με ιδρυτή των Νεκτάριο Θεοδώρου υποστηρίζοντας την ελληνόφωνη ροκ σκηνή και έως σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αρκετές ανεξάρτητες δισκογραφικές παραγωγές και έχουν αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό τους.
Το 2020 ο Νεκτάριος Θεοδώρου φτιάχνοντας την ταινία μικρού μήκους Ο ΔΡΟΜΟΣ για το φεστιβάλ της Δράμας το 2019, την έντυσε μουσικά με μπαλάντες των Μόνο Γυμνό, τραγούδια όμως σε ορχηστρικές εκτελέσεις.
Ερώτηση : Έκανε καλά;
Απάντηση : Φυσικά και ναι, γιατί ο δίσκος Το φευγιό πραγματικά σε ταξιδεύει, ορχηστρικά θέματα γεμάτα  με εικόνες του μυαλού και λόγια που δεν ακούγονται.
Μέσα στο 2020 το σχήμα θα κυκλοφορήσει και τον νέο του δίσκο με τίτλο Είναι παράξενο τραγούδι η σιωπή, εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία.
Δυστυχώς όπως μας είπε ο Νεκτάριος ( που τον ευχαριστούμε για το υλικό που μας έστειλε ) μόνο ψηφιακά κυκλοφορούν το υλικό τους, οπότε ο καλύτερος τρόπος να υποστηρίξουμε οικονομικά το σχήμα είναι με την αγορά του υλικού των Μόνο Γυμνό ξεχωριστά ή όλη την δισκογραφία μέσω του bandcamp.
Tracklist: Ονειρικό - Γ2 Πτέρυγα - Του χαμένου χρόνου εραστές - Θανάτου λόγια σε μια αγκαλιά - Θα ΄χω ξεχάσει και θα ΄χω ξεχαστεί - Ήρθες - Το τελευταίο τρένο (Το τάμα 1336) - Χειμωνιάτικο βράδυ - Να σε κεράσω τα χρώματα - Δεν μπορείς να μ' αγαπάς
Ένα ιδιαίτερο, ένα διαφορετικό, ένα παράξενα όμορφο ταξίδι. 
Ένα φευγιό.
Μόνο Γυμνό
Υ.Γ. Την ταινία Ο ΔΡΟΜΟΣ ( Νεκτάριε έγραψες ) μπορείτε να την δείτε στον σύνδεσμο : https://www.youtube.com/watch?v=t1DhC6uPFhk ενώ μία μικρή τζούρα από τον νέο τους δίσκο μπορείτε να πάρετε από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού Ακούς τον αέρα; στον σύνδεσμο : https://www.youtube.com/watch?v=dh0DRltbpTI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου