ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ART TELEPATHS - FREAK-ΟΝΕΙΡΑ


Για την ιστορία το σχήμα των ART Telepaths δημιουργήθηκε το 2012 από τον Γιώργο Σκαρλάτο, μπασίστας και συνθέτης των Magic de Spell, στην αρχή σαν Studio Project Act και αργότερα σαν live μπάντα.
Το 2010 κυκλοφόρησαν ένα 10-ιντσο ep σε βινύλιο με 5 τραγούδια που γράφτηκαν στις αρχές των 80’s και δεν ηχογραφήθηκαν ποτέ με τους Magic de Spell, τo 10-ιντσο ep είχε Αγγλικό στίχο και κυκλοφόρησε από την  Geheimnis Records που ειδικεύεται σε επανεκδόσεις υλικού της τοπικής ανεξάρτητης σκηνής των 80s.
Αυτά για την ιστορία.
Πάμε στο σήμερα.
Σήμερα οι ART Telepaths εργάζονται σε νέο, Ελληνόφωνο αυτή τη φορά post-punk alternative υλικό και κυκλοφορούν σε συνεργασία με την B-OtherSide Records το 2ο ep τους, με τίτλο Freak-όνειρα.
Το ep αυτό περιέχει τέσσερα τραγούδια, τρία δικά τους τα : Freak-όνειρα - Θυμάμαι (με σύνορα δεν θέλω να ζω) - Μείνε μακριά και μία διασκευή στο Σχιζοφρενοβλαβίωση του Νικόλα Άσιμου.
Το σχήμα σίγουρα έχει πολλά ακόμα να δώσει στην Ελληνόφωνη σκηνή μας και θα περιμένουμε με αγωνία, το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, που ελπίζουμε να κυκλοφορήσει σύντομα.
Το ep Freak-όνειρα κυκλοφορεί σε βινύλιο και σε δύο χρώματα, σε 220 αριθμημένες κόπιες, από τις οποίες οι 110 στο κλασικό black vinyl και οι υπόλοιπες 110 σε oxblood και περιέχει δισέλιδο ένθετο με φωτογραφίες, στίχους και credits.
B-OtherSide Records : https://www.b-otherside.gr/
Tracklist: Freak Όνειρα - Μείνε Μακριά - Σχιζοφρενοβλαβίωση - Θυμάμαι (Με Σύνορα Δεν Θέλω Να Ζω)
Υ.Γ. Ευχαριστούμε την B-OtherSide Records για το υλικό που μας έστειλε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου