ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

PSYCOREPATHS - THE NORTHWEST REVENANT

 


Το 2014 ήταν η χρονιά που είχαμε κάνει μία συνέντευξη των Αθηναίων ( με καταγωγή από Κέρκυρα ) hardcore Psycorepaths, η συνέντευξη τους εδώ : 
Την προηγούμενη χρονιά το σχήμα είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο του full-length δίσκο με τίτλο Your Entropia Has Finally Arrived, ενώ πριν από αυτόν είχε προηγηθεί το demo Your Entropia Has Arrived ( 2010 ).
Τα χρόνια πέρασαν και μετά το Single - Ten Winters After ( 2014 ) και το Split - Annoying Truths for Humanity ( 2017 ) με τους Undergust από Brazil φτάνουμε στο 2020 όπου το σχήμα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο full-length δίσκο του με τίτλο The Northwest Revenant και με αυτό τον δίσκο θα ασχοληθούμε.
Από τα στοιχεία που μας έστειλαν ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου 2020 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε περιορισμένη μορφή cd, σε μια σύμπραξη από τις Secret Port Records & Angry Owl Records. 
Η ηχογράφηση έγινε στα Art Lab Studios στην Αθήνα, η μίξη η παραγωγή και το mastering έγιναν από τον WD στην Ολλανδία και το εξώφυλλο από τον Mr. Penny.
To album αποτελείται από οκτώ τραγούδια διάρκειας ( μονάχα ) 23 περίπου λεπτών, οκτώ εκρηκτικά κομμάτια Extreme Hardcore,  με έντονους ρυθμούς, οργισμένα φωνητικά και μία εξαιρετική ηχογράφηση.
Για το αν κάποιο/κάποια τραγούδια είναι καλύτερο/καλύτερα από τα υπόλοιπα αυτή την φορά δεν θα το γράψουμε και αυτό γιατί εμάς και τα οκτώ τραγούδια μουσικά μας ''γέμισαν'', αυτό που δεν μπορούμε να μην γράψουμε είναι ότι πρόκειται για ένα δίσκο γεμάτο ενέργεια που δεν παραβλέπεται, από ένα σχήμα που έχει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία στη μουσική του ενώ έχει δημιουργήσει τις βάσεις για μία πολύ καλή συνέχεια.
Το μόνο που μας χάλασε είναι ότι το The Northwest Revenant διαρκεί μονάχα 23 περίπου λεπτά.
Τέλος να πούμε και ένα ευχαριστώ στο σχήμα για το υλικό που μας έστειλε.
Tracklist: Cursing Psalms - Blessed - Welcome To The Northwest - Show Me Your Virtue - World Domination - Against Their Ethics - Reclaiming - 33 Caliber (The Way Of Bushido)
Αν είστε fan του συγκροτήματος η του hardcore σίγουρα το The Northwest Revenant ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου