ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

FLIPTOP BOX - CATCH 22


Οι Αθηναίοι Fliptop Box μετά το Anxiety’s manifest του 2012 κυκλοφορούν τη δεύτερη τους δουλειά με τίτλο Catch 22.
Το σχήμα συνδυάζει Alternative, grunge και Metal στοιχεία, το άλμπουμ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο ( μπράβο σας παιδιά ) και θα είναι διαθέσιμο στο Bandcamp όπου θα μπορεί ο κόσμος να το κατεβάσει με ένα μικρό αντίτιμο αλλά θα υπάρχει και σε φυσική μορφή CD.
Τη παραγωγή, μίξη και mastering έχει επιμεληθεί ο Βασίλης Πλάτσας στα D.A. studios (Θεσσαλονίκη).
bandcamp : https://fliptopbox.bandcamp.com/
Track List : Blast - Borderline - Class of Underdogs - Sirens - Desert - Promises to Stay - Staring Eyes - Unbeliever.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου