ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δ.Ο.Γ.Μ.Α.

 
 
 
 
 
To 2001, αποτέλεσε έτος δημιουργίας του group σας. Πείτε μας δύο λόγια για την ιστορία των Δ.Ο.Γ.Μ.Α..

 
Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. υπάρχουν από το 2001. Τότε είχαμε κυκλοφορήσει και ένα demo με 2 τραγούδια. Πιο ενεργά και δραστήρια όμως, ξεκινήσαμε το 2008, όπου τότε, συνειδητοποιημένα ξεκινήσαμε πρόβες, ηχογραφήσεις και live. Έχουμε αλλάξει αρκετά μέλη, τα οποία πάντα αποχωρούσαν λόγω υποχρεώσεων. Η σημερινή σύνθεση έχει ως εξής:
Νίκος Γιακουμάκης: Φωνητικά
Νικόλας Μανούσης: Μπάσο
Γιώργος Κρικέλης: Τύμπανα
Νίκος Γαγγάδης: Κιθάρα
Φαίη Ψωμαδάκη: Πλήκτρα
Νίκος Γεωργάκης: Κιθάρα

 
Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές ?

 
Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές τους μουσικές επιρροές, είτε από τον χώρο της ελληνικής, είτε της ξένης μουσικής σκηνής. Το σύνολο αυτών των επιρροών δημιουργούν τη μουσική μας.

 
Στη μουσική δεν μπαίνουν ταμπέλες αλλά πως θα περιγράφατε σε κάποιον που δεν γνωρίζει τη μουσική σας ?

 
Φαντάζομαι πως κινούμαστε στο χώρο του ελληνόφωνου rock. Τουλάχιστον αυτό λέμε σε κάποιον όταν παρουσιάζουμε το συγκρότημα.

 
Τι αποτελεί για εσάς την κύρια στιχουργική σας έμπνευση ?

 
Οι στίχοι είναι κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου. Επομένως, πηγάζουν από την καθημερινότητα, από τα προσωπικά βιώματα, από φανταστικές καταστάσεις και από τα όνειρα.

 
Θα επιθυμούσατε να συνεργαστείτε με κάποιο ξένο ή κάποιο ελληνικό group ?

 
Οι συνεργασίες με άλλα συγκροτήματα είναι ένα υπέροχο πράγμα, γιατί δείχνει την ενότητα που πρέπει να υπάρχει στο χώρο. Είναι κάτι στο οποίο είμαστε ανοικτοί και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αρκεί να ταιριάζουμε ιδεολογικά και λίγο στο τρόπο σκέψης.

 
Live ή studio ?

 
Στο live υπάρχει διάδραση με τον κόσμο και από την ενέργεια αυτή πηγάζουν συναισθήματα που δεν περιγράφονται. Από κει και πέρα, ο χρόνος στο studio είναι χρόνος περισυλλογής, έμπνευσης, δημιουργίας και δεσίματος.
Θεωρούμε πως και τα δύο είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Δ.Ο.Γ.Μ.Α.

 
Ποια είναι τα άμεσα μελλοντικά σας σχέδιά ?

 
Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια είναι η κυκλοφορία του πρώτου μας digital single με τίτλο «Το Ταξίδι» , φυσικά οι ηχογραφήσεις για τον δεύτερο δίσκο μας και πολλά live.

 
Πώς βλέπετε την πορεία της μουσικής βιομηχανίας μέσα στην κρίση ?

 
H κρίση της μουσικής βιομηχανίας υπάρχει χρόνια. Πολύ πριν την υποτιθέμενη παγκόσμια οικονομική κρίση. Οπότε δεν έχει ιδιαίτερη πορεία εδώ και αρκετά χρόνια. Η μουσική ωστόσο, έχει βρει το δρόμο της, τα συγκροτήματα παλεύουν με τα κύματα και η ζωή κυλά ανέμελα…

 
Κλείστε τη συνέντευξη όπως εσείς επιθυμείτε...

 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη. Μπορείτε να μας βρείτε εδώ:
Επίσημη σελίδα των Δ.Ο.Γ.Μ.Α.
Επίσημη σελίδα των Δ.Ο.Γ.Μ.Α. στο FaceBook:
Κανάλι στο Youtube:
Twitter:
Και στο email: tntsokin@hotmail.com
Πάρτε τη Ζωή στα Χέρια και σας περιμένουμε σε ένα live μας για να γνωριστούμε από κοντά!!!
 
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και καλή συνέχεια.

 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου