ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ BLACK HAT BONES




Πείτε μας λίγα λόγια για το συγκρότημα Black Hat Bones.
 
Oι Black Hat Bones αλωνίζουν από το 2009, είναι γέννημα θρέμμα της Σπάρτης και είναι η δεύτερη οικογένεια που εν τέλει όλοι μας θέλαμε να δημιουργήσουμε.

Πως θα χαρακτηρίζατε το είδος της μουσικής σας;

Adrenaline fueled heavy rock. Παίζουμε το πατροπαράδοτο Ροκ στην πραγματικότητα, όπως το δίδαξαν οι παλαιότεροι μάστορες και όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την τελευταία δουλειά σας με τίτλο 'High Gain Devil Rockers, μείνατε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;

Ήταν ένας δίσκος που άργησε μεν να βγει, είναι δε όμως ο πρώτος μας δίσκος και είναι έτσι ακριβώς όπως τον θέλαμε. Μας σημάδεψε, μας έκανε αυτό που γινόμαστε σήμερα και σήμανε μια νέα εποχή καθώς χαρακτήρισε τον ήχο μας πλέον. Το High Gain Devil Rockers είναι αυτό που θα λέγαμε Black Hat Bones με τέσσερις λέξεις αντί για τρεις.

Από μουσικής πλευράς, ποιες διαφορές σε σχέση με το EP σας του 2011 θα ξεχωρίζατε ως πιο σημαντικές;. Πόσο θεωρείτε ότι εξελίξατε τον ήχο σας;

Οι διαφορές είναι τεράστιες γιατί απλά άλλη αντιμετώπιση των πραγμάτων και συγκεκριμένα της μουσικής είχαμε τότε, άλλη τώρα. Ο ήχος μας παρόλα αυτά εξελίσσεται κάθε μέρα γιατί συνεχώς υπάρχουν νέα ερεθίσματα.

Ποια είναι η ανταπόκριση του κοινού έως τώρα;

Αυτό που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής είναι πολύ περισσότερο από αυτό που πιστεύαμε και το βλέπουμε συνεχώς σε όποιο μέρος παίξουμε. Όταν βλέπεις χαρούμενες φάτσες από κάτω συνεχίζεις με όρεξη και προσπαθείς να κάνεις καλύτερα αυτό που αγαπάς και απ' ότι φαίνεται κάνεις σε έναν ικανοποιητικό βαθμό καλά.

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Black Hat Bones;

Δεύτερος δίσκος σύντομα (κάτι που ήδη μαγειρεύεται) και περισσότερα live/περισσότερα χιλιόμετρα.

Θα επιδιώκατε συνεργασία με κάποιο Ελληνικό Συγκρότημα-Καλλιτέχνη;

Δεν το έχουμε σκεφτεί έως τώρα ποτέ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μέρα ξημερώνει αύριο. Οπότε ότι και να πούμε τώρα λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.

Κάτι άλλο, ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή της μπάντας;

Υπάρχουν πολλές σημαντικές στιγμές για τη μπάντα, υπάρχουν αρκετές τεράστιες μπάντες που είχαμε την τύχη να παίξουμε δίπλα τους όπως και πολλές στιγμές που ζήσαμε, αλλά η σημαντικότερη στιγμή για τον καθένα ξεχωριστά νομίζω ήταν τα πρώτα δευτερόλεπτα του σκισίματος της ζελατίνας του δίσκου μας.

Ποια είναι η γνώμη σας για την ελληνική σκηνή;

Έχουμε φτάσει πλέον στην ευχάριστη θέση να λέμε, ότι η ελληνική σκηνή είναι απ' ότι φαίνεται ένας ζωντανός οργανισμός γιατί συνεχώς ανεβαίνει, εξελίσσετε, δίνει υλικό και δε μένει στάσιμη.

Κάτι τελευταίο για να κλείσουμε την συνέντευξη;

Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν μέχρι τώρα σε αυτό που κάνουμε, όσους θα μας στηρίξουν στο μέλλον, όσους μας δίνουν μαθήματα (πολλές φορές και χωρίς να το ξέρουν) και όλους όσους ακούνε, παίζουν και εκφράζονται μέσω της μουσικής.

Σας ευχαριστούμε για την συνέντευξη και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου