ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΦΛΟΝ - ΕΝΑΝΤΙ

 


Το Τεφλόν είναι μια τεχνητή χημική ουσία με το όνομα πολυτετραφλουοροαιθυλένιο, σαν ουσία, είναι σταθερή και δεν αλληλεπιδρά με άλλες χημικές ουσίες.
Έχει την ιδιότητα να είναι αρκετά γλιστερή και γι’ αυτό κάνει το ψήσιμο στα αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη ( επιφάνειας Τεφλόν ) να μην θέλουν  πρόσθετες λιπαρές ουσίες. 
Το Τεφλόν από μόνο του δεν εγκυμονεί κίνδυνους για την υγεία.
Κίνδυνους για την μουσική υγεία δεν εγκυμονεί και το μουσικό σχήμα των Τεφλόν που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2007, μια μπάντα του post - rock χώρου με ποπ εξάρσεις και ελληνικό στίχο, τα είχαμε πει μαζί τους σε μια συνέντευξη το 2017 : https://undergroundskini.blogspot.com/2017/10/blog-post.html
Τον Απρίλιο του 2019 το συγκρότημα κυκλοφόρησε σε Digital μορφή την δουλειά Έναντι με 2 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στο στούντιο της μπάντας ( που έχει φτιάξει για να πραγματοποιεί τις πρόβες του ), ζωντανά τον Μάρτιο του 2019.
Και τα δύο τραγούδια θα σας κεντρίσουν την προσοχή, θα σας παρασύρουν σε άλλους κόσμους ( όπως έκαναν και σε εμάς ) ενώ τα μελωδικά στοιχεία τους σίγουρα δεν θα κουράσουν κανένα ακροατή τους.
Hχογράφηση φωνής: Γιώργος Λιάπης - Mίξη: Μανώλης Αγγελάκης - Mastering: Μανώλης Αγγελάκης - Παραγωγή: τεφλόν & Μανώλης Αγγελάκης - Δημιουργικό: Ιωάννα Χρονοπούλου - Προσαρμογή/Γραφιστική επιμέλεια: Semitone Labs.
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε κάποια νέα δουλειά των Τεφλόν που καλό είναι να γράψουμε ότι όλη η διαδικασία της παραγωγής της τέχνης τους είναι ανεξάρτητη και d.i.y.
Tracklist: Επίσκεψη - Το ίδιο κάνει | Στου τουρισμού την ανοχή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου