ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

BLACK STONE MACHINE - CROSSROADS

 


Οι Black Stone Machine είναι μια Αθηναϊκη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2019 από τους Alex ( Guitars/Vocals ), Nick ( Drums ), George ( Guitars/Backing Vocals ) και Mike ( Bass ).
Η μουσική τους είναι ένα δυνατό μείγμα από metal, blues και country, δημιουργώντας ένα αρκετά πρωτότυπο αποτέλεσμα.
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την δημιουργία τους κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep Black Stone Machine ( Ιούνιος - 2019 ) και απ’ τα πρώτα τους βήματα οι Black Stone Machine έδειξαν ότι αξίζουν πολλά.
Την επόμενη χρονιά ( Ιούνιος - 2020 ) θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο ep τους με τίτλο House Of Lies, προτρέποντας μας να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους.
Και μέσα στο 2020 ( 25/9 ) ετοιμάζεται να σκάσει ο πρώτος τους δίσκος με 12 κομμάτια και τίτλο Crossroads.
Είχαμε την χαρά να έχουμε για ακρόαση ( ευχαριστούμε georgia tsintza ) το υλικό του δίσκου των Black Stone Machine προς αξιοποίηση κριτικής και παρουσίασης του.
Απ’ τις πρώτες κιόλας νότες του Crossroads καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις, ένας δίσκος που σε συναρπάζει και πολλές φορές σε καθηλώνει, ο δίσκος χρειάζεται πολλά ακούσματα γιατί κρύβει πολλές πτυχές μέσα του, χρειάζεται πολλά ακούσματα γιατί κάθε άκουσμα οδηγεί στην ανακάλυψη νέων στοιχείων.
Δύσκολα θα ξεχωρίζαμε κάποιο η κάποια κομμάτια από τον δίσκο, σίγουρα θα αδικούσαμε κάποιο η κάποια γι' αυτό δεν θα το κάνουμε, δεν μπορούμε όμως να μην γράψουμε για την πολύ καλή ηχογράφηση, τον ήχο που είναι πολύ καλός στο σύνολο του και που δείχνει ότι τα παιδιά δούλεψαν αρκετά στο studio.
Oι Black Stone Machine με αυτόν τον δίσκο μας δείχνουν το ένα μέρος των δυνατοτήτων τους, του ταλέντου τους και έρχονται με άγριες διαθέσεις για να μας επιβεβαιώσουν από τα πρώτα τους βήματα ότι θα έχουν ένα μακρύ μέλλον.
Tracklist: Raging Bull - No Backup Plan - Crossroads - To Reap the Whirlwind - Last Day of Freedom - Bad Crop - House of Lies - Call of the Void - Rising Tide - Red Sun - Final Hour - Duel in Bitter Ashes
Ακούγοντας κανείς το album καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν καταπληκτικό δίσκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου