ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΡΑΦΙ - ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

 


Οι Στράφι είναι μια punk rock μπάντα από τη Λάρισα που δημιουργήθηκε το 2017, ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα που σε κάποια συνέντευξη τους είχαν πει ότι το όνομα τους σημαίνει ότι όλα είναι μάταια, μια έλλειψη ελπίδας, αυτό όμως δεν ισχύει για το σχήμα γιατί ούτε η μουσική τους είναι μάταιη και φυσικά όταν ακούς σχήματα σαν τους Στράφι σίγουρα υπάρχει ελπίδα για κάτι πολύ καλό στην underground σκηνή μας.
Μετά τον τον ομώνυμο δίσκo τους που κυκλοφόρησε το 2018 βγάζουν σε κυκλοφορία τη νέα τους δουλειά με τίτλο Παραδομένοι Στη Γιορτή.
Και τα 10 κομμάτια του album κυμαίνονται στο ίδιο στυλ, αυτό του punk rock, με συνθέσεις δυνατές, βαριές, μελωδικές.
Η punk rock σχολή εδώ ζει και βασιλεύει! και αυτό έρχονται να μας αποδείξουν με την παρούσα κυκλοφορία τους οι Στράφι γιατί και τα 10 κομμάτια του δίσκου αποτελούν έναν αξιόπιστο ορισμό του punk rock, έτσι όπως αυτό έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική σκηνή.
Η ηχογράφηση έγινε απ' τον Γιώργο Παυλίδη στο στούντιο Ηχοβρύχιο στην Αθήνα.
Η μίξη από τον Χρήστο Κακαριάρη και τον Λάμπρο Καρακώστα και το Μaster από τον Λάμπρο Καρακώστα.
Για να ανακεφαλαιώσουμε, πρόκειται για ένα δίσκο γεμάτο ενέργεια, η δουλειά στα τύμπανα είναι  εξαιρετική ( μπράβο στο παλικάρι ), ενώ η παραγωγή είναι αρκετά καλή, όπως επίσης και το artwork.
Είναι αυθεντικό πάνω από όλα. 
"Βαράτεεεεε"!!!.
Tracklist: Έβαλε Κρύο - Καταραμένος - Δε Μπορεί - Να Πολεμάς - Καιγόμαστε Ζωντανοί - Σπιρτόκουτο - Καμιά Ελπίδα - Ότι Μου Στέρησες - Στράφι - Γεμάτοι κενά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου