ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - Η ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ


Οι Αρχή Του Τέλους δεν είναι νέα μπάντα, δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2000 στο Περιστέρι της Αθήνας.
Ο ήχος τους ανήκει στο στο punk ιδίωμα και τα παρακλάδια του και ακροβατεί μεταξύ της μελωδίας και της βαριάς ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με το λυρισμό των στίχων.
Μέσα στο 2020 κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά με τίτλο Η Φθίνουσα Σκιά της Θλίψης, που περιέχει 8 συνθέσεις στο γνωστό πάντα ύφος των Αρχή Του Τέλους.
Αρκετά ώριμη η δουλειά της μπάντας που έχει ακόμα να μας δώσει πολλά, γιατί όπως έχουν γράψει στο Bandcamp : ''Όσο περνάνε τα χρόνια και φαίνεται πως το μίσος, οι ανισότητες και η παρακμή κυριαρχούν, προχωρούμε σε αυτό το μουσικό ταξίδι για να κρατηθούμε ζωντανοί".
H ηχογράφηση του δίσκου έγινε στα Ignite - Spaceship Beats & Jeff Studios ενώ την Mίξη και το mastering έκανε ο Γιώργος Χριστοφορίδης (Ignite Studio), ενώ η δουλειά τους Η Φθίνουσα Σκιά της Θλίψης θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο, για προ-παραγγελίες το email της μπάντας είναι : arxitoyteloys@gmail.com
Τέλος πάντα θα κρατάμε αυτό που μας είχαν πει σε μία συνέντευξη που τους είχαμε κάνει : ''Υπάρχει μία εξαιρετικά δύσκολη κοινωνική κατάσταση αυτή τη στιγμή που όλοι μας θα έπρεπε να πολεμήσουμε για να την ανατρέψουμε. Θέλει μεγάλες αντοχές και υπομονή για να το πετύχουμε. Η προσπάθεια αυτή μπορεί να ξεκινάει από την αυτοκριτική που κάνει ο καθένας μόνος του μέχρι το να διαμαρτυρηθεί και να πράξει ενάντια στο υπάρχον με διάφορους τρόπους. Ας κάτσουμε όλοι να σκεφτούμε τι κάνουμε και δεν κάνουμε σωστά για να πράξουμε με ελεύθερη βούληση ανάλογα''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου