ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΜΠΑΡΑΖ - ΜΠΑΡΑΖ


Οι ΜΠΑΡΑΖ είναι μια DIY μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα κάπου στο 2015-16. 
Μετά από κάποιες αποτυχημένες δοκιμές με πνευστά κατέληξαν στη σύνθεση ντραμς (Τσίπο), μπάσο (Αγγελος), δυο κιθάρες (Κώστας / Κωστής), φωνή (Χάρης).
Η αρχική έδρα του συγκροτήματος ήταν ένα DIY στούντιο σε δώμα, στο πάλαι ποτέ «Συνεργείο», στο Μεταξουργείο, όπου έγραψαν τα πρώτα τους κομμάτια. 
Το κτίσμα του «Συνεργείου» πουλήθηκε για να μετατραπεί σε μια γιγαντιαία AirBNB αηδία και οι ΜΠΑΡΑΖ πήραν πόδι. 
Τότε, φιλοξενήθηκαν σε στούντιο στο Μοναστηράκι, που δημιουργήθηκε μαζί με τους Timetrap, τους Junkheart κ.ά.
Αυτό είναι ένα μικρό βιογραφικό των ΜΠΑΡΑΖ.
Μέσα στο 2020 το σχήμα κυκλοφόρησε το πρώτο του ομώνυμο στούντιο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε live στο χώρο «Μουσική Ομάδα Καλαμίδα» από τον Άγγελο Χαδούλη ενώ η  μίξη και mastering έγιναν από τον Θάνο Αμοργινό @Downstroke Studio.
Το άλμπουμ τους περιέχει 8 τραγούδια και μέσα από αυτά το σχήμα δείχνει ότι έχει μια δυναμική και μια όρεξη για κάτι παραπάνω και είναι ικανό να ωθήσει τον ακροατή σε αρκετές ακροάσεις από μια πολλά υποσχόμενη μπάντα.
Το ότι το σχήμα ανήκει στην DIY σκηνή για εμάς αυτό ανεβάζει στα μάτια μας ακόμα πιο πολύ την μπάντα γιατί εδώ στο blog όλοι είμαστε οπαδοί του κάντο µόνος σου.
Εν τέλει, κυκλοφορίες σαν το ντεμπούτο των ΜΠΑΡΑΖ αξίζουν τον χρόνο που θα τους αφιερωθεί και απαιτούν από τον ακροατή να προσέξει κάθε λεπτομέρεια που θα του παρουσιάσει το άλμπουμ.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
Tracklist: Εμμονές - Δεν έχω πρόβλημα - Καμικάζι - Η φλόγα  - Δήλωση - Σούπα - Θα τρελαθώ - Λάθος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου