ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MEET THE MAKER



Καταρχήν θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για το πως σχηματίστηκαν οι Meet The Maker.

Οι Meet The Maker ξεκίνησαν αρχικά  σαν διαδικτυακό project το καλοκαίρι του 2018 από τον Αλεξ Μπιλαλή (Lead Guitar, ex-Bleeding Demise, As Barriers Collapse) και τον Κωνσταντίνο Κόνιαρη (Vocals, ex-Witness Apathy) με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για την ακραία μουσική. Στην συνέχεια προστέθηκαν οι Νίκος Κουδουνάς (Rhythm Guitar, Glance of Medusa) και Θάνος Τζάνος (Drums, Aatma) ώστε να ολοκληρώσουν το line up για την εκπόνηση live εμφανίσεων. Τέλος, προστέθηκε  ο Χρήστος Καράτζαλης (Disenthral Denied, Empty Barrels) ώστε να καλύψει την θέση του μπάσου. 

Πώς προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα;

Με τον κλασικό τρόπο. Ήρθαμε όλοι με κάποιες ιδέες και καταλήξαμε σε αυτό το όνομα καθώς ψάχναμε κάτι που να αρέσει σε μας, να είναι εύηχο και εύκολο να το θυμάται ο καθένας. Δεν κρύβει κάποιο μήνυμα, ούτε έχει κάποιο back story. 

Πως θα χαρακτηρίζατε το είδος της μουσικής που παίζετε;

Κινούμαστε στον χώρο του slam / deathcore. Οπότε από εμάς θα ακούσετε βίαια μουσική με ακραία φωνητικά, γρήγορα και γκρουβάτα ριφ, αρκετά τεχνικά σόλο και σίγουρα πολλά breakdown . 

Όταν συνθέτετε μουσική, ποιες μπάντες περνούν από το υποσυνείδητο σας;

Lorna Shore, Within Destruction, Signs Of The Swarm, Thy Art Is Murder, Angelmaker, Chelsea Grin, Despised Icon, As Blood Runs Black, Gojira, Lamb of God, είναι μερικές απ τις αγαπημένες μας μπάντες και σίγουρα μας έχουν επηρεάσει συνθετικά. 

Υπάρχει υλικό σας που επεξεργάζεστε για μια μελλοντική δουλειά;

Αυτή την στιγμή, βρισκόμαστε στα πλαίσια της παραγωγής του βίντεο κλιπ για το δεύτερο single μας το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα  και  επίσης έχουμε ξεκινήσει  την παραγωγή του πρώτου μας άλμπουμ. 

Τι γίνεται από εδώ και πέρα με το σχήμα; Τι σχέδια έχετε για το μέλλον;

Προετοιμαζόμαστε για το πρώτο μας headline show το οποίο θα γίνει στις 15 Ιουνίου στο AN Club όπου και θα παίξουμε αρκετά κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ μας. Παράλληλα έχουμε ξεκινήσει την παραγωγή του δίσκου  οπότε περνάμε πολύ χρόνο στο στούντιο. Έχουμε σαν κοινό όνειρο να βγούμε εκτός Ελλάδος και να παρουσιάσουμε το υλικό μας σε όσα περισσότερα μέρη του κόσμου γίνεται. Δουλεύουμε σκληρά τους τελευταίους μήνες ώστε να βάλουμε γερές βάσεις ώστε κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε. 


Τι σας αγχώνει περισσότερο; Η σκηνή ή το στούντιο;

Νομίζω η σκηνή καθώς έχουμε ως στόχο να είμαστε άψογοι και να περάσουμε στον κόσμο το aggressive vibe των κομματιών μας. Η ζωντανή αλληλεπίδραση με τον κόσμο  είναι κάτι ξεχωριστό, το απολαμβάνουμε κάθε φορά ειδικά όταν ο κόσμος ανταποκρίνεται γι' αυτό προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε ώστε να αποφύγουμε αντίθετα αποτελέσματα. Το μόνο που μας αγχώνει στο στούντιο είναι ότι δεν έχουμε όσο χρόνο θέλουμε για να δουλέψουμε το άλμπουμ μας και να κυκλοφορήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι υποχρεώσεις που  έχουμε εκτός συγκροτήματος, μας καθυστερούν  αλλά έχουμε φτάσει σ’ ένα ικανοποιητικό στάδιο. 

Αν μπορούσατε δημιουργήσετε ένα  φεστιβάλ με μπάντες που εσείς θα επιλέγατε, ποιες μπάντες θα περιελάμβανε;

Δεν νομίζω πως μπορούμε να γίνουμε πολύ συγκεκριμένοι εδώ, καθώς από κάθε μπάντα σχεδόν, είτε Local είτε Εξωτερικού μπορεί κάποιος να μάθει κάτι και να κερδίσει κάτι.. Το πόσο ξεχωριστό και πόσο κερδίζει ο καθένας εξαρτάται από την χημεία και τους ανθρώπους του κάθε σχήματος και την διάθεση τους να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν φιλίες. 

Θα επιδιώκατε συνεργασία με κάποιο Ελληνικό Συγκρότημα-Καλλιτέχνη;

Σίγουρα θα θέλαμε να συνεργαστούμε με Mortal Torment καθώς είναι μια μπάντα με τρομερό ταλέντο και ιστορία πίσω της!

Υπάρχουν πράγματα που σας έχουν απογοητεύσει στην σκηνή μας;

Η σκηνή είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός.. Εξελίσσεται, αλλάζει και διαμορφώνεται σύμφωνα με το τι συμβαίνει γύρω του. Πάντα θα υπάρχουν αρνητικά στοιχεία αλλά και θετικά. Το πως κάποιος διαχειρίζεται την κάθε κατάσταση είναι και αυτό που θα του προσδώσει ευχαρίστηση και επιτυχία σε κάθε του βήμα ή το εντελώς αντίθετο.. Πάντα θα υπάρχουν γνώμες καλές και κακές, άνθρωποι που δεν επιθυμούν να ανέβει η χ ψ μπάντα αλλά και ανθρώπους που πονάνε την σκηνή δεν χάνουν κανένα event και προσπαθούν να υποστηρίζουν την δουλεία του κάθε καλλιτέχνη. Όλοι μας μέσα στην μπάντα έχουμε περάσει και απογοητεύσεις αλλά και χαρές. 

Οι τελευταίες λέξεις ανήκουν σ' εσάς...

Ευχαριστούμε  αρχικά το  underground skini blogspot για όλη την προσπάθεια που καταβάλει να αναδείξει συγκροτήματα της σκηνής μας όπως επίσης κι όλους όσους μας υποστηρίζουν και έρχονται να μας ακούσουν καθώς και τις μπάντες που ως τώρα έχουν συνεργαστεί μαζί μας! Είναι σημαντικό για κάθε καλλιτέχνη η προσοχή του ακροατή και η υποστηριξή του. 
Keep it coming!

Και εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου