ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ WHITE CIRCLE






Ποιοι είναι οι White Circle;



Οι White Circle είναι οι Θοδωρής Ψυχαλής(Drums), Πανος Δημόπουλος(Bass) και Σάκης Βλαχάκης(Guitar/Vocals).



Το συγκρότημα από πότε υπάρχει;



Οι White Circle δημιουργήθηκαν από μια ιδέα του Σάκη Βλαχάκη(φωνή/κιθάρα) και του Γιώργου Ζαρκαδούλα(ex-drumer) να δημιουργήσουν μια αμιγώς Grunge/Rock μπάντα το καλοκαίρι του 2013. Το σχήμα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Πάνου Δημόπουλου στο μπάσο. Τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονίας, λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Γιώργος αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Θοδωρής, φτιάχνοντας το παρόν Line Up.



Το όνομα της μπάντας πώς προέκυψε;



Η μπάντα ήταν ένα φρέσκο ξεκίνημα και για τους τρεις, με το λευκό χρώμα δηλώνουμε την αγνότητα της μουσικής και την κάθαρση που προκαλεί μέσα μας. Ο κύκλος συμβολίζει την ένωση και την χημεία που έχουμε μεταξύ μας σαν άνθρωποι και μουσικοί.



Πως θα περιγράφατε την μουσική σας σε κάποιον που δεν σας έχει ακούσει ποτέ;



90's punk/rock παιγμένο το 2014. Προσπαθούμε να παντρέψουμε τον ήχο του Seattle/Grunge(δηλαδή punk/rock) κρατώντας τις συνθέσεις όσο το δυνατόν ποιο απλές γίνεται σύμφωνα με τη θεμελιώδη αξία του rock (less is more), χωρίς αυτό βέβαια να μας περιορίζει δημιουργικά.



Ποια γκρουπ σας έχουν επηρεάσει;



Νirvana, Meat Puppets, Fugazi, Sonic Youth, Husker Du, Smashing Pumpkins, Black Flag, Wipers, Beatles είναι μερικές απ τις επιρροές μας. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες σχετικά με επιρροές, απλά αναφέρουμε ενδεικτικά αυτές.



Ποια είναι τα άμεσα σχέδια σας;



Είμαστε ήδη στο στάδιο της προπαραγωγής του πρώτου μας δίσκου. Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν οι οι ηχογραφήσεις και το άλμπουμ θα είναι στη διάθεση του κόσμου Σεπτέμβρη με Οκτώβρη αυτής της χρονιάς. Στο στούντιό μας (719 studios) , πειραματιζόμαστε με ανορθόδοξες τεχνικές ηχογράφησης , τζαμάρουμε, δημιουργούμε με κάθε τρόπο.
Γενικά προσπαθούμε να μην ακολουθούμε απαραίτητα τα στερεότυπα της σύνθεσης και της δημιουργίας.



Η επαφή σας με άλλες μπάντες πως είναι;



Πολύ καλές! Μοιραζόμαστε συχνά τη σκηνή με μπάντες από διάφορα είδη, μας αρέσει να παίζουμε live και να δουλεύουμε με ανθρώπους που νιώθουν την ίδια ανάγκη να εκφράζονται όπως εμείς.



Στη συναυλία ποιου group ( από Ελλάδα η όχι ) θα θέλατε να κάνετε support;



Οποιοδήποτε γκρουπ από Ελλάδα η εξωτερικό το οποίο διασκεδάζει με αυτό που κάνει. Πραγματικά η πιο δυνατή μας στιγμή είναι όταν ανοίγουμε το volume στη σκηνή, οπότε οποιαδήποτε μπάντα μας συνοδεύει ή συνοδεύουμε σε κάτι τέτοιο είναι ιδανική.



Μια τελευταία κουβέντα από τους White Circle για να κλείσουμε;



Είμαστε εδώ και σκοπεύουμε να το τραβήξουμε πιο πέρα και από τα άκρα. Είναι ότι καλύτερο έχουμε σε αυτή τη ζωή και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Μόνο κερδίζουμε από την μουσική.
Ευχαριστούμε πολύ Σάκης/White Circle.



Εμείς ευχαριστούμε φίλε Σάκη, καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου