ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

AMKEN – THEATER OF THE ABSURD


Πρώτος full-length δίσκος ( μετά από ένα EP κι ένα split με τους Maze of Terror ) για το  Thrash σχήμα των Amken.
Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Made in hell studio, παραγωγός είναι ο David Prudent ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Bill Hauser.
Περιέχει 8 τραγούδια καλοπαιγμένου Thrash metal, μια πολύ καλή κυκλοφορία για την Ελληνική Thrash metal σκηνή.
Θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου από τη No Remorse Records.
bandcamp : https://amken.bandcamp.com/album/theater-of-the-absurd
Track List : Shattered Sanity - Theater Of The Absurd - D.A.P. (feat. V. Theodorakis) - Obedient Dogs - Wired - Soul's Crypt - Sacred Machine - Addicted To Green 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου