ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

SCORCHER - HARBINGER OF DEATH

 
Μετά το cd "Armageddon From The Sky" του 2012, οι Scorcher ετοίμασαν την διαδικτυακή κυκλοφορία "Harbinger of Death", που περιλαμβάνει δυο καινούρια κομμάτια.
Το πρώτο κομμάτι "Harbinger of Death" αναφέρεται σε μια επιθανάτια εμπειρία καθώς ο “προάγγελος του θανάτου” μεταφέρει μια ψυχή στην “άλλη μεριά”, το δεύτερο "Warriors Don't Give Up", προσπαθεί να μας δώσει ένα μάθημα αντοχής στις αντιξοότητες της ζωής για να μην το βάζουμε ποτέ “κάτω” και να κοιτάμε “επάνω”.
Μπορείτε να κατεβάσετε το ΕΡ από τον παρακάτω σύνδεσμο :
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου