ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ - ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΜΕ

 
Οι Δραμαμίνη μας παρουσιάζουν την τρίτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο Με Το Μηδέν Και Το Άπειρο Να Συμφιλιωθούμε.
Στον δίσκο αυτό μελοποιούν τον Κώστα Καρυωτάκη ενώ έχουν φτιάξει και ένα video game ( αναπαράσταση της Πρέβεζας του 1928 ).
Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από το site της μπάντας.
Track list : ΜΗΔΕΝ, ΥΠΟΘΗΚΑΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΥΓΔΑΛΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟ, ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ, ΜΙΧΑΛΙΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΓΗΣ, ΑΠΕΙΡΟ, ΚΙ ΑΝ ΕΣΒΗΣΕ ΣΑΝ ΙΣΚΙΟΣ, ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ, ΩΔΗ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΑΠΟΨΕ, ΣΕ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΙ, ΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΟΝΑΞΙΑ, [ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ], ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΙΑ ΑΠΟ ‘ΔΩ…, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου