ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ENDSIGHT



 
 

Πείτε μας λίγα λόγια για το πως δημιουργήθηκε το group των Endsight.

 
Η μπάντα σαν ιδέα ξεκίνησε το 2006-07 σαν συνέχεια των ‘’For What Is Worth’’ το 2010 κυκλοφόρησε το ''...To A Falling World'' και αργότερα την ίδια χρονιά έγιναν αλλαγές μελών και τότε ξεκίνησε η σύνθεση κομματιών για το ''A Vicious Circle''. 'Έπειτα από 3 χρόνια με πολλά live και ηχογραφήσεις κυκλοφορήσαμε το ''A Vicious Circle'' το 2013. Οι Endsight είμαστε: Νίκος - φωνητικά, Βασίλης - τύμπανα, Γιάννος - Κιθάρα, Γρηγόρης – Κιθάρα Αλέξανδρος - μπάσο.


Πως προέκυψε το όνομα του γκρουπ;

Το όνομα της μπάντας προέκυψε από ένα τραγούδι τον Tragedy που έχει το όνομα ‘’Nο end in sight’’.


Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές και ποια είναι τα ονόματα που σας ''στιγμάτισαν'' μουσικά;

O καθένας επηρεάζετε από διάφορα μουσικά είδη όπως punk - hardcore - heavy metal -thrash- death metal - crust- grind και θα συνεχίζω για πάντα οπότε πρέπει να μπουν τελείες (χαχαχα) ... Εμένα οι μπάντες που με έχουν στιγματίσει είναι οι At the gates, Suffocation, Slayer, Biohazard, Limp Bizkit, Killswitch Engage, Entombed και πολλά άλλα...


Το 2013 κυκλοφορήσατε το A Vicious Circle, πείτε μας λίγα λόγια για το υλικό αυτό.
 
Το ''A Vicious Circle΄΄ το δουλεύαμε για 3 χρόνια σταδιακά και αργά για να βγει όλη η πώρωση και ενέργεια που θέλαμε να περάσουμε στον ακροατή. Οπότε έχουμε και λέμε, πολλές ώρες δουλείας στο studio και ακόμα περισσότερες ώρες ηχογράφησης.
 

Τι θέλετε να υλοποιήσετε στο άμεσο χρονικό διάστημα;

Lives... πολλά lives και τον διάδοχο του ''A Vicious Cirlce''.


Αν έπρεπε να διαλέξετε τι θα επιλέγατε στούντιο ή live;

Δεν μπορώ να επιλέξω κάτι γιατί και τα 2 είναι αναγκαία και σημαντικά για να υπάρχει ροή και υγιής πρόοδος.


Κάτι άλλο, τι δυσκολίες έχετε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα;

Το ποιό δύσκολο για εμάς ήταν οι αλλαγές μελών , πιστεύω ότι είναι δύσκολο να συντηρείς ένα συγκρότημα μετά από αυτό, αλλά αν αγαπάς αυτό που κάνεις όλα γίνονται.


Ποια η άποψή σας για την ελληνική metal μουσική;

Το έχω πει πολλές φορές ότι τα ελληνικά συγκροτήματα δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από τα ξένα. Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο που ακούς ποιοτικές μουσικές σε όλα τα είδη που μπορούν να σου πάρουν τα αυτιά και όχι μόνο!!


Θέλουμε να μας πείτε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας.

No end in sight μάγκες στηρίξτε την ελληνική σκηνή και δώστε της την σημασία που της αρμόζει. Ευχαριστούμε για το interview όλα τα παιδιά που γράφουν στο Underground σκηνή blogspot !! Cheers Νίκος.


Εμείς ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου