ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

SERPENT LORD - THE GOSPEL OF JUDAS

 


Οι Θεσσαλονικείς heavy metallers Serpent Lord δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2016, μετά από ένα demo το 2017 το 2018 θα κυκλοφορήσουν το album Towards the Damned, ενώ ένα χρόνο αργότερα το ep με δύο κομμάτια και τίτλο Horned God.
Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, κυκλοφορούν ένα single με τίτλο The Gospel of Judas προπομπό του επερχόμενού τους άλμπουμ.
Όπως αναφέρει η μπάντα, το The Gospel of Judas είναι επηρεασμένο από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιούδα και το σχήμα παρουσιάζει μια διαφορετική πλευρά του Ιούδα, ο οποίος δεν είναι προδότης αλλά ο αγαπημένος μαθητής του Ιησού. 
Έτσι, ο Ιούδας εφαρμόζει το Θείο Πλάνο του Θεού, με σκοπό την ανάσταση του Χριστού, παρόλα αυτά, ο Ιούδας καταλήγει στην αυτοκτονία λόγω τύψεων, κάτι που σύμφωνα με την μπάντα δείχνει την χειραγώγηση που δέχθηκε ο ίδιος από τον Χριστό κι έτσι έμεινε στην ιστορία ως προδότης και όχι ως ο σωτήρας, όπως θα έπρεπε.
Το The Gospel of Judas ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στα Infected Studios, με τον Τάσο Μακρίδη  που συμμετέχει και ως session drummer στο τραγούδι.
Ακούμε το The Gospel of Judas και χαιρόμαστε ιδιαίτερα, έχει όλη τη δυναμική να σου κλέψει το μυαλό, έξοχη ερμηνεία, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτά τα αλάνια από την Θεσσαλονίκη, πέρα από ακόμα μια γαμάτη metal σύνθεση και τώρα υπομονή, γιατί το άλμπουμ τους αναμένεται πολύ ενδιαφέρον.
Το σχήμα έχει κυκλοφορήσει και ένα lyric video του τραγουδιού :
Τέλος το 2017 είχαμε κάνει και μία συνέντευξη των Serpent Lord για το blog :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου