ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

MILLION HOLLERS - A TOAST TO HEDONISM

 


Από τις πληροφορίες που μας έστειλε το ίδιο το σχήμα οι Million Hollers είναι ένα τρίο που σχηματίστηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη με κοινό τόπο των μελών από τη μία το μπλουζ και από την άλλη την αισθητική των συγκροτημάτων των 70s. 
Hollers ονομάζονταν οι σκοποί που τραγουδούσαν οι σκλάβοι Αφροαμερικανοί στις βαμβακοφυτείες και στους αγρούς της Νότιας Αμερικής. 
Η σημερινή έννοια της λέξης holler είναι η "κραυγή''. 
Τα τραγούδια τους οι Million Hollers τα προσομοιάζουν με κραυγές. 
Έχουν κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο 7ιντσο single (2013), το 10ιντσο “Once Upon A Whiskey” (2015) και το πρώτο full album τους, το “A Toast to Hedonism” ( 2020 ) από τη Mantra Records.
Το σχήμα αποτελείτε από τους :
Λαμπρινή: vox, guitar
Τζόνι: guitar, backing vox
Δημήτρης: drums, backing vox
Το 2014 είχαμε κάνει και μία συνέντευξη για το blog :
Λοιπόν για να ξεφύγουμε από τα παραπάνω το θέμα μας εδώ είναι το album A Toast to Hedonism με το οποίο οι Million Hollers δημιούργησαν ένα δίσκο με συνθέσεις, οι οποίες είναι συμπαθητικές και ενδιαφέρουσες.
Τεχνικά το σχήμα είναι αρτιότατο και η καλή παραγωγή τους βοηθάει αρκετά, για εμάς οι Million Hollers κέρδισαν τον σεβασμό μας με την μουσική που παίζουν και πραγματικά μας τράβηξαν την προσοχή και μας έκαναν να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους.
Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποια κομμάτια του album αυτά θα ήταν τα Trophies, Wreck, Post-lament και το πανέμορφο The millionth holler.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σχήμα που μας έστειλε το υλικό του album.
Tracklist: Like a wolf - Trophies - Problem is mine - Wreck (feat.Manuel Pov) - A toast to hedonism - Blues for backlash - Post-lament - The millionth holler
Μία πολύ καλή και ξεχωριστή δουλειά που αποδεικνύει για άλλη μία φορά τα ανύπαρκτα όρια της Ελληνικής underground μουσικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου