ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ KILLSON



Πείτε μας λίγα λόγια για την δημιουργία των Killson και το πως προέκυψε η ονομασία του group;
 
Οι KILLSON δημιουργήθηκαν το 2012 και ξεκινήσαμε ως τρίο. Υπήρχε η ανάγκη για περαιτέρω έκφραση ας πούμε, καθώς και πάρα πολύ υλικό για να γραφτεί. Κάποια στιγμή και μετά από ενασχόληση με διάφορα άλλα σχήματα καταλήξαμε στο line up και τώρα είμαστε μια ορεξάτη τετράδα!
Η ονομασία έχει να κάνει ας πούμε με τον άσσωτο υιό ή τον γιο από φόνο. Η γενικά με έναν σκληρό τύπο που τα γκρεμίζει όλα γιατί του τη σπάσανε και εμμένει στις αποφάσεις του, ή με ότι θέλει να το συνδυάσει ο καθένας. Και γενικά το βρίσκουμε cool. Όχι?

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας;
 
Η μουσική μας είναι ένα μείγμα alternative rock, heavy rock, nu metal με πολλά στοιχεία από 90’s grunge και 00’ post grunge. Eμείς λέμε ότι παίζουμε alternative metal αν πρέπει να βάλουμε μια ταμπέλα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μια νέα μπάντα να κατηγοριοποιείται αν θέλει να τη μάθει ο κόσμος. Γενικά προσπαθούμε να έχουμε ογκώδη ήχο, γεμάτα riff και οργισμένα πλην μελωδικά φωνητικά. Και δυνατό rhythm section.

Τι θέματα πραγματεύονται συνήθως οι στίχοι σας; 
 
Το περιεχόμενο των στοίχων είναι κοινωνικό κατά βάση, συναισθηματικό και χαώδες κάποιες φορές, γενικά εξωτερικεύουμε πράγματα που είναι μάλλον περίεργο να τα πει κανείς μιλώντας χεχε!
Ίσως και επικίνδυνο! Ιστοριούλες βιώματα και blue feeling, λίγο no tomorrow, λίγο generation x, και λίγο τσιρίδα, αλλά πάντα η αλήθεια!

Το 2015 κυκλοφορήσατε την πρώτη σας δουλειά με τίτλο In Limbo , τι πρέπει να ξέρουμε γι' αυτή και ποια είναι η ανταπόκριση του κοινού;
 
Στις αρχές του Νοέμβρη κυκλοφόρησε το IN LIMBO από την ROAR – Rock of Angels Records. To album ηχογραφήθηκε νωρίτερα, το 2013 και λόγω υποχρεώσεων (στρατό – δουλειές κτλ ) δεν έγινε ποτέ το master παρά μόνο όταν πήραμε απόφαση ότι το αγαπάμε πολύ όλο αυτό, τόσο ώστε να παρατήσουμε όλα τα υπόλοιπα. Ε και όταν πιστεύεις κάτι και το αγαπάς έρχονται και οι ανάλογες συνεργασίες!
Η ανταπόκριση του κοινού είναι το μεγάλο στοίχημα για εμάς μιας και τώρα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα δισκογραφικά. Φυσικά και παίζουμε επειδή είναι η βασική μορφή έκφρασης μας αλλά και η αγάπη του κόσμου βοηθάει πολύ. Ακούμε καλά λόγια για το Sane και το Addiction καθώς και για κάποια τραγούδια που δεν το περιμέναμε όπως το Disown.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είχατε φανταστεί;
 
To αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από αυτό που είχαμε φανταστεί και σε όλο αυτό κύριος υπαίτιος είναι ο Θάνος Μυλωνάς που με το master του ανέδειξε τη δουλειά μας πάρα πολύ. Είναι σωστό να στηρίζουμε τους εγχώριους επαγγελματίες και δε χρειάζεται να ξοδεύουμε υπέρογκα ποσά σε αντίστοιχους του εξωτερικού μόνο και μόνο για τη λεζάντα. Όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, εκεί ήταν ένα ακόμα στοίχημα για μας αν θα καταφέρουμε να περάσουμε σε ένα μέσο αναπαραγωγής αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Μέχρι και ξύλο πήγαμε να παίξουμε πάντως! Όσο περισσότερο ασχολείσαι, τόσο καλύτερος και αποτελεσματικότερος γίνεσαι για τον επόμενο δίσκο! 

Που μπορούμε να προμηθευτούμε το δίσκο αυτό;
 
Στα media markt, στον Ιαννό, στη Θεσσαλονίκη στο Alone και στα μεταλοδισκάδικα της Αθήνας, στο site της ROAR (http://roar.gr/shop/killson-in-limbo/) και σε όλες μας τις συναυλίες. Έχουμε και ένα καινούριο super μπλουζάκι σχεδιασμένο από τον Gustavo Sazes που επιμελήθηκε και τα εξώφυλλα του In LIMBO που μπορείτε να το βρείτε και αυτό στο site της ROAR.

Τι να περιμένουμε από το σχήμα για το μέλλον, ποιες είναι οι άμεσες φιλοδοξίες σας;
 
Να περιμένετε ζωντανές εμφανίσεις, video clips, τρέλα, αλήθειες και οργισμένο ήχο! Οι άμεσες φιλοδοξίες μας είναι να μας γνωρίσει ο κόσμος και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε επάνω στη σκηνή. Έχει μπει στα σκαριά η παραγωγή ενός video αλλά δε λέμε ποιο γιατί είναι μυστικό χεχε! 

Η άποψη σας για την underground σκηνή μας ποια είναι, προοδεύει η μένει στάσιμη;
 
Η underground σκηνή στην Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από καμία άλλη σκηνή καμίας χώρας. Έχουμε τρομερές μπάντες και γνώμη μας είναι ότι όποιος πραγματικά το θελήσει μπορεί να ξεφύγει από το underground και να ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική, αρκεί να το θέλει πραγματικά. Ευκαιρίες υπάρχουν αλλά θέλει θέληση και προγραμματισμό. Είναι μια δουλειά και αυτό ξέρετε άσχετα που ο μέσος Έλληνας γονιός περνάει στα παιδιά του ότι είναι χάσιμο χρόνου. Κάπως έτσι πάντως γεννιέται ένας KILLSON !

Υπάρχουν κάποιες νέες μπάντες που βρίσκεται ενδιαφέρουσες;
 
Ας αναφέρουμε μερικές μπάντες που αξίζει να ακούσει κανείς: Phase Reverse, Breath After Coma, Stereo Animal, Sorrowful Angels, Above us the waves, Jane Doe και άλλες πολλές που αν συνεχίσουμε θα αδικήσουμε τους πάντες!

Θέλουμε να μας πείτε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας.
 
Μη σταματάτε να πιστεύετε σε αυτό που αγαπάτε όσο δύσκολο και αν φαίνεται, μη σταματάτε να ροκάρετε, μείνετε θετικοί και κρατήστε το κεφάλι σας απασχολημένο γιατί οι καιροί είναι περίεργοι!
Σας περιμένουμε όλους στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του IN LIMBO στο Eightball Live Stage στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 για ένα πολύ δυναμικό breakthrough!!
Συνεχίστε να διαβάζετε Underground Skini και KILL YOUR IDOLS, PLAY HARD, STAY SANE, KILLSON.

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου