ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ SKY PARADOX



Πείτε μας για τις πρώτες ημέρες των Bloody Roses, πότε γεννήθηκε η ιδέα του συγκροτήματος;

Ως πρωτοετείς στην Σάμο, βρεθήκαμε στην συνάντηση της μουσικής ομάδας του Πανεπιστημίου, και αφού γνωριστήκαμε αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια μπάντα με σκοπό να παίξουμε στο φεστιβάλ που διοργάνωνε η μουσική ομάδα εκείνη την περίοδο και φυσικά να ασχοληθούμε με την μουσική, που όλοι μας αγαπάμε.

Αλλάξατε το όνομα της μπάντας σας σε Sky Paradox, γιατί αυτό;

Το Bloody Roses ήταν μια βιαστική επιλογή, καθώς έπρεπε να έχουμε ένα όνομα για να παίξουμε στο πρώτο μας live, με αφορμή το EP που ηχογραφήσαμε, αποφασίσαμε να αλλάξουμε επιτέλους το όνομα μας.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιρροές σας;

Αν και δεν θεωρούμε ότι ο ήχος μας θυμίζει τον ήχο από αυτές τις μπάντες, έχουμε διάφορες επιρροές όπως Muse, Paramore, Radiohead και πολλές άλλες.

Ηχητικά που θα πρέπει να σας κατατάσσουμε;

Alternative Rock.

Όταν συνθέτετε μουσική, ποιες μπάντες περνούν από το υποσυνείδητο σας;

Σαν μονάδες ο καθένας μας έχει διαφορετικά ακούσματα και φυσικά η εκάστοτε σύνθεση εξαρτάται άμεσα από την διάθεση του καθενός μας που κατ' επέκταση μεταφράζεται από την μουσική που ακούει ο καθένας μας εκείνη την περίοδο, οπότε δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Από υλικό, έχετε κάτι έτοιμο να μας παρουσιάσετε;

Ναι. Πρόσφατα κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας EP με τίτλο ''Wasted Time'' το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο Youtube, Spotify και Soundcloud.

Τι θα επιφυλάξει το άμεσο μέλλον για το σχήμα;

Λόγω υποχρεώσεων το άμεσο μέλλον θα είναι σχετικά στάσιμο όσον αφορά τις εμφανίσεις μας αλλά και παράλληλα πολύ δημιουργικό καθώς σχεδιάζουμε να ολοκληρώσουμε το πρώτο μας άλμπουμ.

Από την μέχρι τώρα πορεία σας, ποια θα χαρακτηρίζατε ως την πιο σημαντική στιγμή;

Αντικειμενικά η πιο σημαντική μας στιγμή ήταν αυτή πάνω στο stage του Schoolwave Festival 2017, υποκειμενικά η πιο σημαντική μας στιγμή ήταν όταν ανακοινώθηκε ότι περάσαμε στα lives του Schoolwave Festival 2017.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που συναντά ένα σχήμα σαν το δικό σας στην επαρχία;

Οι πιο βασικές δυσκολίες για εμάς αλλά και γενικότερα στην επαρχία είναι η έλλειψη μαγαζιών και χώρων για lives για σχήματα σαν το δικό μας, η έλλειψη studios για ηχογράφηση καθώς και η ελάχιστη έως και μηδαμινή συναναστροφή μας με ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας.

Υπάρχουν πράγματα που σας έχουν απογοητεύσει στην σκηνή μας;

Από την Underground Σκηνή δεν έχουμε κανένα παράπονο, αντιθέτως γενικότερα είμαστε απογοητευμένοι από την ελληνική σκηνή καθώς τα είδη που ''πουλάνε'' περιορίζονται κυρίως σε λαϊκό και pop ήχο.

Πως θα θέλατε να κλείσουμε αυτή την συνέντευξη;

Ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη. Ευχόμαστε να τα πούμε πολύ σύντομα είτε διαδικτυακά είτε σε κάποια σκηνή και ελπίζουμε για εμάς και για οποιονδήποτε άλλον που ασχολείται με την μουσική, να μην σταματήσει να το κάνει παρόλα τα προβλήματα που υφίστανται στην μουσική βιομηχανία και γενικότερα στη χώρα μας.
Τα links μας είναι :
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0Gi2cKOVtBxEbSKmOnHs6g
Spotify: https://open.spotify.com/album/1IR7sQxKhyM8mRfAfBbvx8
Soundcloud: https://soundcloud.com/sky_paradox_band
itunes: https://itunes.apple.com/us/album/wasted-time-ep/1313530181?ign-mpt=uo%3D4
Instagram: https://www.instagram.com/sky_paradox_band/?hl=bn

Και εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου