ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Το blog δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να καταγράψουμε την Ελληνική underground σκηνή.

Μια προσπάθεια όχι και τόσο εύκολη γιατί ψάχνουμε καθημερινά στο internet να βρούμε υλικό για κατέβασμα ( και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανεβάζουν αυτό το υλικό ) αλλά και videos που έχουν σχέση με την σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει λάθη, έχουμε ανεβάσει κάτι ( αυτό αφορά περισσότερο τα σχήματα ) που δεν θα το ήθελε η οτιδήποτε άλλο υπάρχει το email : undergroundskini@gmail.com που ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το ίδιο email ισχύει και για τα σχήματα που θα ήθελαν να ανέβουν στο blog, μπορούν να μας στείλουν περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα τους.

Τέλος μια παράκληση.

Καλό είναι να κατεβάζεις υλικό από το internet αλλά καλύτερο είναι να έρχεσαι σε επαφή με το ίδιο το συγκρότημα ώστε με ένα λογικό αντίτιμο να αγοράσεις το υλικό ( cd ) του γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάς τα σχήματα που ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη ξέροντας ότι ποτέ δεν θα βγάλουν χρήματα από την μουσική τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ SISYPHEAN RAGEΘα θέλαμε να μάθουμε πως ξεκίνησε η όλη φάση με τη μπάντα και τι έγινε ώστε να φτάσουν οι Sisyphean Rage στην τελική τους μορφή. 
 
Είμαστε άνθρωποι που ασχολούμαστε πολλά χρόνια με τη μουσική. Από μικρά παιδιά. Κάναμε παρέα και αποφασίσαμε το 2014 να δημιουργήσουμε κάτι που να μας εκφράζει σε στίχο και ήχο. Και το βρήκαμε. Αμέσως αρχίσαμε σύνθεση και μόλις τελειώσαμε, μπήκαμε στούντιο. 

Το όνομα της μπάντας πως προέκυψε;
 
Μέσα από τις συζητήσεις μας. Είμαστε μπάντα που κουβεντιάζει πολύ. Φιλοσοφικά, πολιτικά, κοινωνικά και μουσικά θέματα. Και όλα αυτά στο τέλος τ' αποτυπώνουμε στο δίσκο μας και στη μουσική μας. 

Ποιες είναι οι κύριες επιρροές σας από μπάντες του εξωτερικού αλλά και της χώρας μας; 
 
Οι επιρροές μας είναι απ' όλο τον ακραίο ήχο εντός και εκτός Ελλάδας. Από παλιοσχολίτικο death, μέχρι black, από πειραματικές μουσικές (νέες) μέχρι και μουσικές παραδοσιακές. Όλα αυτά τα περνάμε στο μίξερ μας και βγαίνει αυτό που ακούτε. Κατά καιρούς μας λένε "α ρε συ μοιάζετε μ' αυτό, μοιάζετε με το άλλο, έχετε επιρροές απ΄ αυτούς ή μοιάζετε μ' εκείνους"...και ξαφνιαζόμαστε! Μας αρέσει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάτι στάνταρ. Όλα είναι κύριες επιρροές με λίγα λόγια. 

Τι είναι αυτό που σας δίνει την περισσότερη έμπνευση αυτή την στιγμή για δημιουργία; 
 
Αυτά που βλέπουμε δίπλα μας, μέσα μας και γύρω μας. Αυτή την περίοδο γράφουμε τον 2ο δίσκο. Απογοήτευση, θάρρος, ορμή, οργή, κουράγιο, μίσος, όρεξη για ζωή...Όλα όσα νιώθει η κοινωνία και εμείς μέσα απ' το δικό μας πρίσμα. Το ....σισύφειο πρίσμα...και η όρεξη μας. 

Το 2016 κυκλοφορήσατε τον ομώνυμο δίσκο σας, τι πρέπει να ξέρουμε γι' αυτόν και ποια είναι η ανταπόκριση που έχει έως σήμερα από το κοινό; 
 
9 κομμάτια. Η μουσική και στιχουργική μας πρόταση και έκφραση. Ο δίσκος πήγε και πάει καλά. Μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε αρκετά live και να γνωρίσουμε πολύ κόσμο. Ακούσαμε ωραία πράγματα και κριτική ωραία για το δίσκο μας. Οι περισσότεροι τον δέχθηκαν ζεστά και μας μίλησαν μ' ωραία λόγια. 


Που μπορούμε να προμηθευτούμε τον δίσκο αυτό; 
 
Επικοινωνείτε μαζί μας είτε στο mail
sisypheanrage@hotmail.com
είτε στα social media και τον προμηθεύεστε.

Υπάρχει νέο υλικό σας που επεξεργάζεστε για μια μελλοντική δουλειά; 
 
Ναι έχουμε ήδη αρχίζει τη σύνθεση του νέου δίσκου και είμαστε φοβερά ενθουσιασμένοι και ορεξάτοι. 

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους Sisyphean Rage; 
 
Δίσκους και live. Όσο περισσότερο μπορούμε...Ζούμε γι' αυτό. 

Ποιες είναι οι δυσκολίες που συναντά ένα Ελληνικό Death Metal group σε μια πόλη σαν την Λιβαδειά; 
 
Προς το παρόν το ότι έχουμε βάση τη Λιβαδειά δε μας έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο θέμα. Απ' τη πρώτη μέρα είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα. Οπότε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να παρουσιάζονται κατά καιρούς τις βλέπουμε σαν πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. 

Η σκηνή εκεί πως είναι; Είναι εύκολο να βρείτε χώρους για ζωντανές εμφανίσεις; 
 
Η Λιβαδειά παρόλο που είναι μικρή πόλη έχει κοινό. Στο είδος μουσικής μας γίνονται ένα με 2 λάιβ το χρόνο αλλά εντάξει είναι μικρή πόλη. Πάντως κάναμε ένα πάρτυ - λάιβ φέτος με MORTAL TORMENT και CHAOS UNDIVIDED στη Λιβαδειά και περάσαμε τέλεια...Γέμισε κόσμο το μαγαζί και το καταευχαριστηθήκαμε. 

Τα τελευταία λόγια δικά σας... 
 
Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Να είστε καλά και καλό κουράγιο. Άλλωστε....
ΤΟ UNDERGROUND ΔΙΝΕΙ ΥΦΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.

Εμείς σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου