ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MIND ERASURE



 
 
Πείτε μας λίγα λόγια για την δημιουργία των Mind Erasure και το πως προέκυψε η ονομασία του group;
 
Λάμπρος: Οι Mind Erasure δημιουργήθηκαν περίπου το 2007 από τον Δημήτρη τον Πέτρο και έμενα, το όνομα προέκυψε τυχαία όταν γράφαμε στίχους για κάποια τραγούδια.
 
Σχετικά με επιρροές...
 
Λάμπρος: Όχι συγκεκριμένες επιρροές το είδος που μας ορίζει ίσως είναι το Blackened Death, αλλά η μουσική μας είναι ένα κράμα από τα ακούσματα μας και την μουσική που μας αρέσει να παίζουμε. Οπότε κυρίος Black και Death αλλά και Thrash η Core.
 
Τι αποτελεί για εσάς την κύρια στιχουργική σας έμπνευση;
 
 
Λάμπρος: Βία, επικές μάχες, ψυχοπάθεια και χειραγώγηση
 
Τι θα ξεχωρίζατε στην μέχρι σήμερα πορεία σας;
 
Λάμπρος: Την πολύ καλή εμφάνιση μας ως support στους Planet of Zeus στην Κέρκυρα και την συμμετοχή μας στην συλλογή Total Metal, Vol. 1 της Chaos Music Distribution στην Αμερική όπου αναμένετε να κυκλοφορήσει σύντομα.
 
Τώρα, ποια είναι τα σχέδια για το συγκρότημα;
 
Λάμπρος: Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αλλαγών λόγο της αποχώρησης του Πέτρου για προσωπικούς λογούς. Έχουμε κάνει κάποιες επαφές για την αναπλήρωση του κενού που προέκυψε και σύντομα θα ανακοινώσουμε τα νέα μέλη του συγκροτήματος. Ωστόσο η κυκλοφορία του Single μας Unsullied θα γίνει κανονικά, απλά ίσως καθυστερήσει λίγο.
 
Πληροφορίες για το σχήμα που μπορούμε να βρούμε;
 
 
Λάμπρος: Έχουμε σελίδες σχεδόν σε όλα τα social media και κανάλι στο you tube, ορίστε και οι σύνδεσμοι
@Mind_Erasure (twitter)
 
Είστε από την Κέρκυρα, πως είναι η σκηνή εκεί, υπάρχουν άλλα σχήματα;
 
 
Λάμπρος: Η σκηνή της Κέρκυρας καλύπτει όλα τα γούστα με ποιοτικά δείγματα από όλα σχεδόν τα είδη. Ξεκινώντας από τους πιο γνωστούς Sedate Illusion με progressive heavy μελωδίες, Psycorepaths ακραίο hardcore, Aphotic Dimension progressive death και πειραματισμούς, Sadistic Purification γροθιά με death/grind, Antihero τσαντισμένο thrash/sludge/groove, Hourglass ανάμεσα από metal και rock η metalloid όπως αρέσκονται να το αποκαλούν, Pragma με alternative/progressive heavy, Big Punk Theory metalcore/post pank όπου θα εμφανιστούν και στο φετινό schoolwave και τέλος 3 και ο Κούκος σε πιο classic rock φάση. Αλλά δεν θα παραλείψω και τους τρεις βασικούς παράγοντες, το Tube Studio την Nervous B.D. Style Produxxxions και το Επτά Τεχνών Τόπος που στηρίζουν την σκηνή μας.
 
Ποιες είναι οι δυσκολίες που συναντά ένα Ελληνικό Metal group σε μια πόλη σαν την Κέρκυρα;
 
Λάμπρος: Πιστεύω ότι αντιμετωπίζουν όλες οι μπάντες από την επαρχία, πρώτο και βασικό δεν μπορείς να βρεις drummer! Χαχαχαχαχααα. Το κοινό δύσκολα δίνει ευκαιρίες σε νέες μπάντες, είμαστε κάπως μακριά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη οπότε δυσκολευόμαστε να συμμετέχουμε σε μεγαλύτερες διοργανώσεις. Εμείς στην Κέρκυρα αντιμετωπίζαμε και την έλλειψη χώρου για πρόβες/εγραφές αλλά και χώρου για συναυλίες μέχρι πρόσφατα, ευτυχώς αυτά τα κενά καλύφθηκαν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάνω κάτω όλα τα κλασικά προβλήματα!
 
Ο επίλογος δικός σας...
 
Λάμπρος: δώστε ευκαιρίες στην τοπική σκηνή υπάρχουν μπάνταρες εκεί έξω.
 
Λάμπρο σ' ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.
 
 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου