ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

CARGO LIFT - THEN

 


Με το σχήμα των Cargo Lift τα είχαμε πει σε μια συνέντευξη πριν από περίπου δύο χρόνια :
όποτε μπορείτε να διαβάσετε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα γι΄αυτούς στην συνέντευξη.
Τότε είχαν κυκλοφορήσει το ep First και μετά από εκείνη την συνέντευξη το σχήμα κυκλοφόρησε ακόμα ένα ep με τίτλο Disguised.
Μέσα στο 2021 οι Cargo Lift είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το πρώτο Full Length album τους το οποίο θα φέρει τον τίτλο Then.
Εδώ να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα που μας έστειλε το υλικό του album.
Tο Then θα περιέχει 9 κομμάτια, οι ηχογραφήσεις διήρκεσαν από τον Αύγουστο ως το Νοέμβριο του 2020 και πραγματοποιήθηκαν στα Mix Studio και 751 Studio υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπρίγκου και του Joe F.K.To εξώφυλλο του δίσκου επιμελούνται οι Φραγκίσκος Ματσατσίνης φωτογραφία και Σωτήρης Κοτσώνης Logo.
Ας πάμε στην ουσία και στο μουσικό μέρος του album.
Οι Cargo Lift στο Then μας προφέρουν αυτό που ξέρουν να παίζουν, μουσική από τον ευρύτερο χώρο του Rock, με ένα δίσκο φρέσκο και δυνατό και σε σχέση με τα δύο ep τους έχουν καταφέρει να αναπτύξουν αρκετά τον ήχο τους.
Ο δίσκος στέκεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και κατά την γνώμη μας δεν υπάρχουν αδύναμα κομμάτια αλλά αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε ορισμένα πολύ πιθανόν να ήταν τα : Break Out, Prophecy ( που αποτελεί μια από τις καλύτερες στιγμές του album ) και Tragedy.
Για εμάς είναι ένας δίσκος που όσο περισσότερο τον ακούμε τόσο περισσότερο τον γουστάρουμε και ανεβάζει το σχήμα ακόμα ψηλότερα στα μάτια μας με το πάθος αλλά και το συναίσθημα που βγάζει.
Tracklist: Yaha - Something To Say (feat Thanasis Tiblalexis from Dendrites) - Friendly Fire - Gone - Break Out - Prophecy - Tragedy - Home - Vladivostok
Οι εντυπώσεις μας μόνο θετικές είναι, αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη μουσική τότε ίσως αξίζει τον κόπο να τους δοκιμάσετε.
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου