ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ REVISION



Πως σχηματίστηκαν οι Revision;
 
Οι Revision σχηματίστηκαν από την ανάγκη μας να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο στην μουσική ζωή μας! Όλοι προερχόμαστε από άλλες μπάντες, υπήρχε όμως η γνωριμία μεταξύ μας και η επιθυμία να συνεργαστούμε. Έλειπε μόνο η κατάλληλη στιγμή, οπότε όταν ήρθε όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολο να γίνουν!

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο όνομα;
 
Το όνομα το διαλέξαμε γιατί εκφράζει την αναθεώρηση που κάναμε όλοι μας, πριν κάνουμε την επανεκκίνηση μας στην μουσική. Το θεωρήσαμε ιδανικό γιατί εννοεί αυτό ακριβώς που κάναμε ... μια καινούργια αρχή!

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος για τη δημιουργία των Revision;
 
Ο λόγος είναι ακριβώς αυτή η επιθυμία που είχαμε να συνεργαστούμε, να παίξουμε μουσική, να φτιάξουμε τραγούδια! Είναι πολύ σημαντικό σε μια μπάντα να ταιριάζουν οι απόψεις των μελών της για το πως θα δουλέψουν και πως θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα. Από την στιγμή που βλέπαμε ότι αυτή η ταύτιση υπάρχει μεταξύ μας, η φυσική συνέχεια ήταν να σχηματίσουμε την μπάντα με δεδομένο ότι θα το απολαύσουμε κιόλας!

Οι δικές σας επιρροές ποιες είναι;
 
Οι επιρροές μας προέρχονται κυρίως από την βρετανική σκηνή και πιο συγκεκριμένα από το dark wave των 80’s, την brit pop των 90’s και τη Madchester σκηνή που πιάνει το τέλος και την αρχή των δύο αυτών δεκαετιών. Σαφώς και παρακολουθούμε τι καινούργιο βγαίνει στην αγορά και δεδομένα επηρεαζόμαστε όταν κάτι μας αρέσει, αλλά οι βασικές επιρροές είναι οι παραπάνω!

Τι χαρακτηρισμό θα δίνατε στον ήχο σας;
 
Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν ωραίες μελωδίες σε συνδυασμό με μια κάπως σκοτεινή ατμόσφαιρα. Όπως έχουμε ξαναπεί ένας ωραίος όρος για τον ήχο μας θα ήταν το dark pop!

Υπάρχετε σαν συγκρότημα από το 2013. Πώς ήταν η διαδρομή ως τώρα; Και υλικό σας υπάρχει; Και αν ναι που μπορούμε να το βρούμε;
 
Η διαδρομή μέχρι τώρα περιλαμβάνει πολύ δουλειά στο studio, κάμποσα live είτε μόνοι μας είτε με πολύ καλούς φίλους που μας έκαναν την τιμή να μοιραστούμε την σκηνή μαζί τους και ηχογραφήσεις τραγουδιών μας που υπάρχουν στο internet, για να μπορεί ο κόσμος να παίρνει μια ιδέα του τι περίπου παίζουν οι Revision. Άρα μιλάμε για μια αρκετά γεμάτη διαδρομή  που προφανώς μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερα πράγματα!

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σχήμα; Ποια είναι τα άμεσα σχέδιά σας;
 
Τα άμεσα σχέδια αφορούν ένα live που έχουμε να ετοιμάσουμε για τις 3 Ιουνίου στο Death Disco με εκλεκτή παρέα τους Mind Departure. Eν συνεχεία έχουμε να ολοκληρώσουμε την ηχογράφηση ενός δικού μας τραγουδιού που θα το   παρουσιάσουμε μετά το καλοκαίρι συνοδευόμενο αυτή τη φορά και από video! Και βέβαια πολύ δουλειά στο studio όπου πάντα κάτι δοκιμάζουμε, κάτι αλλάζουμε!

Με ποια group – καλλιτέχνες θα επιθυμούσατε να συνεργαστείτε στο μέλλον;
 
Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε την σκηνή με τους GAD. λίγο καιρό πριν, αμέσως μετά με τους Amnesia Pills και τώρα με τους Mind Departure! Κοινός τόπος όλου αυτού είναι η φιλία και η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των συγκροτημάτων και είναι κάτι που θέλουμε να το συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν. Οπότε είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε με όποιον πιστεύει ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν παρέες που θα παίζουν την μουσική τους με γνώμονα να περνάει καλά ο κόσμος που θα έρθει να ακούσει!

Ο επίλογος δικός σας...
 
Για επίλογο θα πούμε αυτό ακριβώς που λέμε και  πιο πάνω. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παρέες, να μεγαλώσουν οι παρέες μέσα και γύρω από τη μουσική, ως ένα είδος άμυνας απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Η μουσική είναι μεγάλο φάρμακο, με τον τρόπο της, ας το εκμεταλλευτούμε! 
REVISION
Site: www.revisionband.gr
Facebook: www.facebook.com/revisionbandgr
YouTube: www.youtube.com/revisionbandgr 
Twitter: @revisionbandgr
Instagram: @revisionbandgr 

Παιδιά ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου