ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Κ2 - STA GIANNENA

 


Οι Κ2 μας έρχονται από τα Γιάννενα και αυτή εδώ είναι η δεύτερη τους δουλειά μετά το At mini P's ep του 2014.
O σχηματισμός της μπάντας έγινε το 2013 και το προφίλ του γκρουπ κινείται μεταξύ του heavy southern rock και rock n roll.
Το ντεμπούτο album τους Sta Giannena αποτελείτε από 8 κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στα Suncord Audiolab Studios και στα Noisyland Recordings Studios, produced, mixed and mastered ο Αχιλλέας Καλαντζής, ενώ το artwork είναι του Bewild Brother.
Το σχήμα αποτελείται από τους :
Alexandros Kalkanof - Vocals/Guitars
Dimitris Potonos - Guitars
Marios Avgeris - Bass
Antonis Kalkanof - Drums
Ξεκινώντας απ' το εξώφυλλο αυτού εδώ του δίσκου ένα είναι το σίγουρο, ότι μπορείς να περιμένεις τι θα ακολουθήσει με μια πρώτη ματιά, το The Gathering που ξεκινά δίνει την αρχική εντύπωση ότι θα ακολουθήσει καλό heavy southern rock.
Η παραγωγή του είναι ομολογουμένως καλή και επιθετική εκεί όπου χρειάζεται, πραγματικά δεν υπάρχουν μέτρια ή αδύναμα συνθετικά τραγούδια, τραγούδια που ισοπεδώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους με την μουσική επιθετικότητα τους και τη ζωντάνια τους.
Στα θετικά της μπάντας είναι η τρομερή φωνή και προφορά του τραγουδιστή τους.
Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε οπωσδήποτε κάποιες, κορυφαίες στιγμές του δίσκου είναι το Chain of Command και το Bad Times. 
Τελικά άξιζε η αναμονή για το Sta Giannena.
Tracklist: The Gathering - Chain of Command - Southern Storm -Bad Times - Narcotraficante - Bad Luck Attitude - Se7en Seas - Sta Giannena
Το album απευθύνεται σε ανοιχτόμυαλους metal fans που τους αρέσουν τέτοιου είδους ακούσματα και θα ήθελαν να είχαν στην συλλογή τους ένα album που να καλύπτει τα γούστα τους.
Επενδύστε και δεν θα χάσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου