ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - THIS IS MY STORY

 


Η πρώτη επαφή μας με τον Μάριο Πολίτη ήταν με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφική δουλειά του με τίτλο This is my Story.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και φυσικά να ευχαριστήσουμε την  Ria Kalampali και την One:Woman:Company : http://www.onewomancompany.gr/ ) για το υλικό που μας έστειλε, αλλά και πληροφορίες για τον Μάριο, έναν συνθέτη και κιθαρίστα από την Αθήνα και η ενασχόλησή του με τη μουσική, ξεκίνησε στην ηλικία των 14.
Η πρώτη ατομική δισκογραφική δουλειά του Μάριου ονομάζεται This is my Story και περιλαμβάνει 12 τραγούδια που κάποια από αυτά έχουν γραφτεί έως και 11 χρόνια πριν, όλες οι συνθέσεις και οι στίχοι ανήκουν στον Μάριο Πολίτη.
Η παραγωγή έγινε από τον Έκτορα Τσολάκη (hector.d), το mastering από τον Steve Lado, το artwork το επιμελήθηκε η Τατιάνα Διαμαντοπούλου και τα artwork adjustments, ο Σταύρος Ρήγος.
Το album είναι μία πολύ καλή δουλειά σε Alternative Rock/Pop στυλ που  ακούγεται πολύ άνετα γιατί έχει και πολύ καλή ροή αλλά και ουσία, σαν άλμπουμ δεν στηρίζεται σε ατελείωτους αυτοσχεδιασμούς αλλά στο συναίσθημα, στην μουσική και σε μία ταξιδιάρικη χροιά που ακόμα ψάχνουμε τα λόγια για να την περιγράψουμε.
Αγαπημένα μας κομμάτια από την πρώτη ακρόαση είναι τα How Can I?, Stay, Who Else και το instrumental My Trip.
Το Who else είναι και το πρώτο Official Video του δίσκου και μπορείτε να το δείτε εδώ :
Το This Is My Story κυκλοφόρησε σε όλες τις digital πλατφόρμες μέσω της Alcyone Records, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε βινύλιο γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.
Tracklist: Days - How Can I? - Stay - Window - Everybody Knows About Me Except Me - Not Again - Old Friend - London - Music - Who Else - Blanket - My Trip (instrumental)
Αρκετά καλές μελωδίες από έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη,  ένα album που ακούγοντας το δεν μπορείς παρά παραδοθείς άνευ όρων στην μουσική,   ένα album που αξίζει την προσοχή μας.
Καλοτάξιδο Μάριε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου