ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ZERO CHANCE OF RAIN - ZERO CHANCE OF RAIN


Οι Αθηναίοι Zero Chance of Rain είναι ένα αγγλόφωνο συγκρότημα με έντονα στοιχεία από το alternative punk rock και στίχους εμπνευσμένους από την κοινωνική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί και από προσωπικά βιώματα και προβληματισμούς.
Μετά το ντεμπούτο ep One Step Away του 2018, το 2019 θα κυκλοφορήσουν το ομότιτλο LP τους.
Ο δίσκος περιλαμβάνει 11 κομμάτια και εκτός από την ψηφιακή μορφή του, κυκλοφορεί και σε βινύλιο σαν diy δουλειά από τα παιδιά..
Το σχήμα δείχνει το δρόμο ότι μόνος σου μπορείς να κάνεις παπάδες και κάθε σχήμα πρέπει να βασίζετε στα πόδια του και μόνο.
Το ρεζουμέ είναι ότι πρόκειται, για μία δουλειά που απευθύνετε σε κάθε ψαγμένο ακροατή.
Τι μας άρεσε στο δίσκο :
Η παραγωγή των τραγουδιών ( Χάρης Ζουρελίδης ο παραγωγός ), το δέσιμο που έχει το σχήμα και η ενέργεια που σου βγάζει το κάθε τραγούδι.
Τι δεν μας άρεσε :
Όσο και αν το ψάξαμε δεν βρήκαμε κάτι που δεν μας άρεσε, ακόμα ψάχνουμε...
Όπως γράψαμε ο δίσκος κυκλοφορεί και σε βινύλιο που αγοράζοντας το είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε όλοι σχήματα σαν τους Zero Chance of Rain να βγάλουν και στο μέλλον διαμαντάκια σαν το ομότιτλο LP τους.
Όποιος θέλει να το προμηθευτεί το LP τους μπορεί να το κάνει στέλνοντας μήνυμα στο σχήμα :  zerochanceofrain17@gmail.com η εναλλακτικά στο πολυχώρο Locomotiva στα εξάρχεια και στα δισκοπωλεία :
- Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή) 
- Rhythm Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
- Sound Effect Records (Καλλιδρομίου και Σπύρου Τρικούπη, Εξάρχεια)
- Rock & Roll Circus (Σίνα 21, Κολωνάκι)
Track list: Blood & Fire - Red Bus - Kill Your Klone - Out Of Reach - A Ride On The Wild Side - Is This Fun ? - Deus Of Narcissism - 39 Celsius - One Step Away - Stigma - Α Life Into Pieces


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου