ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΚΗΡΥΞ - ΚΗΡΥΞ

 


Πρώτη κυκλοφορία ( ομώνυμη ) για τους Κήρυξ, μία ελληνόφωνη rock μπάντα από την Αριδαία με επιρροές από τις εγχώριες ελληνόφωνες μπάντες του ’90.
Η παραγωγή ανήκει στους Χάρη Φωτιάδη και Πάνο Τοπαλίδη, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για τη μίξη και το mastering, τα οποία έγιναν στο Bullstreet Productions Studio στην Έδεσσα, το artwork είναι δημιουργία του Δημήτρη Ευγενίδη ( Icon Filmworx , iconfilmworx.com ). 
Ο δίσκος περιέχει 7 τραγούδια, όλα ανεξαιρέτως τα κομμάτια ακούγονται άνετα γιατί έχουνε και καλή ροή αλλά και ουσία, δεν στηρίζονται σε ατελείωτους αυτοσχεδιασμούς αλλά στη μουσική και το συναίσθημα.
Οι επιρροές της μπάντας είναι φανερές χωρίς όμως αυτό να αποτελεί μειονέκτημα γιατί έχουν περάσει και τα δικά τους στοιχεία στην μουσική τους, ακούγοντας προσεκτικά τον δίσκο καταλάβαμε ότι τα παιδιά αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν χωρίς όμως να πρωτοτυπούν.
Όσο για το περιεχόμενο των στίχων συμφωνούμε με αυτό που μας έγραψαν τα παιδιά '' Εσωτερικός διάλογος, κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις έχουν την τιμητική τους, συναισθήματα που μας καταλαμβάνουν μετά από ήττες, φόβοι άλλα και η αισιοδοξία που πάντα έχει τον τελευταίο λόγο δίνονται με απλότητα και αμεσότητα''.
Εν κατακλείδι όλο το album είναι αρκετά καλό και θα ικανοποιήσει σίγουρα όλους όσους αγαπάνε την πραγματικά καλή μουσική γιατί περιέχει  συνθέσεις που είναι και καλοδουλεμένες και καλοεκτελεσμένες.
Αγαπημένα μας κομμάτια είναι τα Ό,τι θες  και Όρνιο.
Tracklist : Art-st - Βάλε μου φωτιά - Παρτίδα - Ό,τι θες - Όρνιο - Νεκρός -Αθηνά
Γενικά μία πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία, ένας καλός δίσκος ( συνθέσεις, παραγωγή, σόλο, έμπνευση ), από μια μπάντα που είναι στο χέρι τους αν στο μέλλον εξελιχθούν ακόμα περισσότερο.
Επενδύστε άφοβα... Αξίζει τον κόπο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου